Alpha Protocol: A Sega és az Obsidian új üdvöskéje

2008. március 14.
1.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega és az Obsidian bejelentették az Alpha Protocol-t, mely egy kémkedős alapú, RPG akció játék lesz, három fontos platformot megcélozva.
 

A PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re készülő produktum egészen érdekes koncepcióval rendelkezik. Az az Obsidian végzi a fejlesztési munkálatokat, aki a Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords-ot és a Neverwinter Nights 2-t is elkövette. Nagysikerű anyagok voltak, így bizakodva várjuk az Alpha Protocol-t.

Feargus Urquhart, az Obsidian ügyvezető igazgatója elmondta, hogy egy nagyon tehetséges és rétermett csapat dolgozik a kezei alatt, akik végtelenül elhivatottak és szeretettel készítenek el egy új perspektívából megközelített szerepjátékot. Magabiztosságuk nem véletlen, hisz az imént említett két produktum bizony nagy sikereket könyvelt el a múltban.

Az Alpha Protocol története egy tehetséges, fiatal ügynök, Michael Thorton körül fog bonyolódni. Ő az egyetlen olyan ember a világon, aki rendelkezik azzal az információval, mellyel elkerülhető, megelőzhető egy nemzetközi katasztrófa helyzet kialakulása. A játék nem a lineáris és megszokott mederben fog terelődni, hisz a játékos döntései komolyabban is befolyásolni fogják a kezünk alatt dolgozó ügynökünk későbbi sorsát.

Egy jó szerepjátékhoz hűen, ifjú protagonistánk folyamatosan fejlődni fog, de, hogy miként és milyen irányban, az leginkább a kontrollert szorongató játékostól függ majd. Jól hangzik a dolog. Egy James Bond szerű akció dömping, szerepjáték elemekkel és thriller beütéssel megbolondítva? Igen, kérjük szépen! A játék valamikor 2009-ben fog a polcokra kerülni, közelebbi dátum még nincs kiírva.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja