Alpesi passzív hűtés feketében: bemutatkoztak az Arctic új passzív CPU hűtői!

2018. július 09.
1.4951
Maniac profilja, adatai
Maniac
A prémium minőségű hűtőiről ismert Arctic bejelentette, hogy újabb termékekkel bővítették ki az Alpine termékcsaládot, ezáltal bemutatkozott az Alpine AM4 és az Alpine 12, melyek egyaránt passzív megoldást biztosítanak processzoraink számára.

Az AMD AM4 és Intel 115X platformokkal egyaránt kompatibilis újdonságok teljes egészében néma hűtést kínálnak maximum 47W-os processzorok számára, méghozzá egy forradalmi újdonsággal, a fekete eloxált alumínium hűtőbordákkal, melyek nemcsak optikailag javítják a termék megjelenését, hanem az anódos oxidációval kialakított megoldással jobb hőelvezetés is vár ránk.

A gyártó szerint mindkét passzív hűtő - melyek lényegében ugyanúgy néznek ki - nagy előnye, hogy nem telepedik meg rajtuk a por, így az Alpine AM4 és az Alpine 12 is hosszú évekig használható karbantartás nélkül, az előre felkent MX-2 hőpaszta jóvoltából pedig a szerelés is olyan egyszerű lesz, mint kibontani egy palack ásványvizet.

A non plus ultra azonban csak most következik: az Arctic Alpine AM4 és az Alpine 12 egyaránt mintegy 13 eurós, tehát nagyjából 4 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba a gyártó sajtóközleménye szerint.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagyon brutális, de inkább zúgjon kicsit, de ilyen böszme nagy dög legyen a gépemben.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Szépen faragott tömb.

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Egyszerű de mégis szép.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljagery1113 profilja