Alone In The Dark: A játék önmagáért beszél

2008. június 21.
6.4221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Atari-t szíven csapta, hogy néhány neves média alaposan alulértékelte az Alone In The Dark, frissen debütált, ötödik felvonását és perrel fenyegetőzik.

Ami érdekes, hogy hatalmas kontrasztok figyelhetők meg egyes régiók teszteredményei között. A skandinávok például durván lehúzták a címet, ami a kiadónak érthető módon nagyon nem tetszett. A dán és svéd Gamereactor site-ok 4 ponttal jutalmazták, tízes skálán, a norvégok viszont még ennyire sem tartották, ők 3 pontot dobtak az anyagra.

Ezzel szemben a briteknek sokkal jobban bejött az új Alone In The Dark felvonás, hiszen átlagban 7 pontot adtak a külföldi kollégák, amivel az Atari már jóval elégedettebb volt. Nagy balhé kerekedett tehát a vártnál sokkal alacsonyabb értékelésekből és a kiadó még a pertől sem zárkózott el, sőt, nyíltan fenyített, amire nem nagyon volt még precedens korábban. "Elégedettek vagyunk a brit értékelésekkel. Úgy gondoljuk, hogy a játék önmagáért beszél..." - nyilatkozta a kiadó egyik szóvivője.

Nehéz arra helytálló magyarázatot találni, hogy mi okozhatta a szignifikáns eltéréseket az értékelésekben, nem is a mi feladatunk, ennek megválaszolása, mindenesetre nagyon érdekes, hogy ennyire másként ítélték meg a skandinávok, mint például az Egyesült Királyság béli kollégáink. Bárhogy is van, az időzítés abszolút jónak mondható, a túlélő horror műfaj többi jeles képviselője (Silent Hill: Homecoming, Siren: Blood Curse, Resident Evil 5) csak jóval később érkezik, így jelenleg a stílus szerelmesei jobbhíján is be fogják szerezni maguknak. Ha a minőség nem is, a datálás mindenképp remeknek ítélhető.

Az Alone In The Dark tehát elstartolt, kissé botrányos körülmények között ugyan, PlayStation 2-n, Xbox 360-on, Nintendo Wii-n és PC-n, a PlayStation 3-as kivetülés pedig, ahogyan azt korábban jeleztük is, valamikor ősszel csatlakozik a többi verzióhoz. Türelem, kitartás. A kedélyek fokozására elhoztuk a legújabb vizuális prezentációt. Nem tűnik ez olyan rossznak, de azért ne ítéljünk egy videó alapján, bár nekünk egy három pontos játékról más elképzeléseink vannak. Íme.

#tv#
Alone In The Dark, frissen debütált, ötödik felvonását és perrel fenyegetőzik.'>
12 hozzászólás

Vendég

16 éve, 11 hónapja és 23 napja

hat jo lenne ha valaki tudna segiteniszomorú smiley nem tudom a serial es nem idnula jetekszomorú smiley xar ugy szomorú smileyszomorú smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 8 napja

ja elirtam bocs crack*

válasz erre

Vendég

17 éve, 8 napja

hagyátok hetek vagy hónapok mulva lesz csak rendes scrac most edig minden **** .....szomorú smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 19 napja

Lenne egy kérdésem,csak mert nekemismegvan pc-re csak nemtudom elinditani mert a serial-al nemtudom elinditani a játékot és mikor ki crack-eltem akkor meg valami lang fájlal van valami problémája.Jó lenne ha tudnál sgiteni hogyan inditsam el a játékot elöre is kösz.

válasz erre

Vendég

17 éve, 19 napja

Én tudok neked segiteni de nekem serial-al és crack-al sem müködik ugy hogy most megadok egy linket ahonnan letöltheted a crack-et meg mindent és ha esetleg sikerül elinditanod a játékot akkor jóvolna ha leirnád ide nekem hogy hogyan inditottad el a játékot.Irom a cimet www.gamecopyworld.com beirod ezt a keresöbe és utánna rákatt az oldalon a MIRROR1 re utána rákatt az ENTER feliratra és bentvagy az oldalon ahol rákatt a gameindex-re és már kereshetedmeg az alone in the dark2008 -hoz a dolgokat.

válasz erre

Vendég

17 éve, 20 napja

ja nekem is kéne 1 serial,

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 3 napja

Alone in the dark 5- höz keresek pc-re cracket és serial key,t ha valaki tudna segiteni annak megköszönném!!!

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 3 napja

sziasztok tudna nekem segiteni valak,i honnan tudok serial keyt letölteni.Mert égen földön keresem de nem találok sehol.

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nekem le van töltve a game és szerintem nagyon jó a grafika a karakterek,fegyverek,helyszínek!

NoSeR

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 18 napja

Jó lenne letölteni!! :@

válasz erre

Rambo

17 éve, 1 hónapja és 18 napja

Ez olyan szánalmas, egy újság annyira értékeli a játékot, amennyire akarja, mint tudjuk, sajtószabadság van. Hallottam olyat is, hogy azért akarja beperelni az Atari az egyik újságot, mert nekik nem küldtek tesztpéldányt. Ez így rendben is van, de hallottam olyanról is, hogy azért perelte be, mert egy nappal azután adták ki a cikket, miután elküldték nekik a tetszverziót. Érdekes módon olyan újság, ami 70% körüli értékelést adott (pl. Eurogamer) azt egy szóval sem bántotta az Atari.meglepődött smiley

válasz erre

Trishtan

17 éve, 1 hónapja és 19 napja

Eddig csak a ps2-es verzit láttam, de az eléggé felemás lett.
A helyszínek kinézete a géphez képest nagyon szép, ellenben a karakterek és az ellenfelek botrányosan randák.
Az irányítás pedig iszonyat néhameglepett smiley

válasz erre
Alone In The Dark
3.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja