Alone In The Dark 5: Törölték a PlayStation 3-as verziót?

2008. május 25.
2.3061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
DNS profilja, adatai
DNS
Remélem, hogy nem kaptatok szívgörcsöt a cím olvasása után és még velem vagytok.

A rossz nyelvek azt beszélik, hogy a régóta várt Alone In The Dark ötödik epizódjának PlayStation 3-as megjelenését törölte a kiadó, így a Sony gépezetére nem fog kijönni a túlélő horror kiválóság. A rendszeres olvasóink bizonyára emlékeznek arra, hogy a PlayStation 3-as kivetülés megjelenése egy távolabbi, ismeretlen időpontra tevődött át korábban, megírtuk, tudomásul vettük.

A rossz nyelvek azóta, szokásukhoz híven elkezdtek kombinálni, az még nem is volna baj, ám sokakat rémítettek, majdnem halálra legfrissebb teóriájukkal, mely szerint az Atari befagyasztotta a Sony-s kivetülés további munkálatait és végleg törölte a megjelenésre váró játékaik listájáról. Ez sokakat kellemetlenül érintene, jogosan, hiszen egy szépreményű játék válna elérhetetlenné a hármas számú PléjStáció tulajdonosai számára.

Mindenkit megnyugtatunk, hogy erről szó sincs! Az Eden Studios tovább dolgozik a PlayStation 3-as verzión, igaz, hogy tetemes csúszással, de ki fogja hozni az anyagot, valamikor ez év vége tájékán. A tényt maga, Phil Harrison erősítette meg egy, a GameTrailers-nek adott interjújában nem rég. Konkrét megjelenési dátummal sajnos ő sem tudott szolgálni, azt azért megnyugtatásul elárulta, hogy még ebben az évben a polcokra kerül a PlayStation 3-as változat is.

Ezzel tehát pontot is tehetünk a szóbeszédek végére, készül, csinosodik, érkezik, csak azt nem tudjuk pontosan, hogy végre mikor. A többi verzió a helyzet jelenlegi állása szerint a következő hónapban jelenik meg, ot nem várható további halasztás. Bízunk abban, hogy a fejlesztők rengeteg extrával próbálják majd a türelmes és kitartó várakozókat kártalanítani, megajándékozni. Úgy illendő, ez lenne az elvárt etikett.

Edward Carnby újra egyedül bolyong majd a vaksötétben, szegődj mellé Te is, nem fogod megbánni.
2 hozzászólás

Lackooo

17 éve, 2 hónapja és 18 napja

Hja, legfőképpen azt nem értem, h miben fog különbözni az X-verziótól, ha ennyit hegesztik még utána...

válasz erre

marco

17 éve, 2 hónapja és 18 napja

Ez a csúszás nagyon gáz...

válasz erre
Alone in the Dark 5
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja