Alone In The Dark 5: Csak ősszel érkezik a PlayStation 3-as verzió

2008. április 16.
1.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
DNS profilja, adatai
DNS
Minden napra jut egy hír Edward Carnby eljövendő kalandjáról.

Tegnap még az érkező demó verziók voltak terítéken, ma pedig a PlayStation 3-as kivetülés körülbelüli datálása a második napirendi pontunk. Korábban is tisztában voltunk a szomorú ténnyel, hogy a hármas számú PléjStáción nem érkezik időben az anyag, de azt azért nem hittük volna, hogy egészen őszig marad távol. Ez persze egy három hónapos szórás, így tág határok között gondolkodunk.

Sajnos ennél közelebbit egyelőre nem tudtak mondani az Atari-nál. A fejlesztést végző Eden Studios emberei elmondták, hogy nem egy összetákolt portot szeretnének kiadni a kezükből, ezért több időre van szükségük a Sony harmadik asztali masináján a kívánt minőség eléréséhez. Bíztató, csak tartsák is magukat ehhez.

Szó esett az esetleges letölthető bővítményekről is, melyet jó eséllyel várhatnak majd a PlayStation 3 tulajdonosok. Biztosat még nem mondanak ezzel kapcsolatban sem. A PlayStation 3 kivetülés is kapni fog egy ingyenesen szipkázható demó változatot, de ezt szintén nem tudták datálni, csupán annyit közöltek, hogy a végső megjelenéshez közeli időpontban válik elérhetővé.

Mondtak is tehát valamit, meg nem is. A többi verzió jelen állás szerint képes lesz tartani az új időpontot és befutnak június 24.-én. Ismétlés gyanánt: a PlayStation 2, a Nintendo Wii, az Xbox 360, és a PC a június végén megcélzott platformok.
1 hozzászólás

Lackooo

17 éve, 5 hónapja

Nem baj, addig el leszünk a GTA4-el, meg a MGS4-el... röhögő smiley

válasz erre
Alone in the Dark 5
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja