Alone In The Dark 5: Arany státuszban

2008. június 09.
2.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
DNS profilja, adatai
DNS
Az Atari ma boldogan jelentette a szaksajtónak, hogy végre elkészültek a népszerű túlélő horror játékuk ötödik felvonásával, tehát az anyag arany stádiumába lépett, így további problémáktól, késésektől már nem kell tartanunk, a játék a megadott időre leszállításra kerül.

Egyetlen kivétellel, hiszen mint az ismeretes, a PlayStation 3-as verzió majd csak valamikor a negyedik negyedévben követheti társait a boltok polcaira.

A PlayStation 2-es, Xbox 360-as, Nintendo Wii-s és PC verziók a mai napon bearanyozódtak, mostantól a sokszorosítási folyamaté a főszerep. Az Alone in the Dark 5 elnyerte végső formáját és a soroztagyártás után június 20.-án már pakolhatjuk is a kosarainkba. Az amerikaiak négy napos csúszással kapják meg az NTSC verziót. Az 1992-ben debütált franchise azóta rengeteg változáson ment keresztül, a grafika fejlődésen kívül is, természetesen.

Az Alone In The Dark volt a játéktörténelem egyik legelső túlélő horror játéka, sokan a műfaj megteremtésének érdemeit neki tulajdonítják, a Resident Evil és társai csak jóval később, belőle táplálkozva tűntek fel a porondon. A legutóbbi epizód nagy bakinak és buktának számított, reméljük, hogy ezúttal a magas elvárásoknak is maximálisan meg tud majd felelni. Edward Carnby most a New York-i Central Parkaban tévelyeg, persze stílszerűen, egyedül a sötétben, hogy a végére járjon a különös eseményeknek. Tarts vele bátran, felejthetetlen élményben lesz részed.
1 hozzászólás

Lackooo

17 éve, 2 hónapja és 22 napja

Fáking PS3 verzsön ... szomorú smiley

válasz erre
Alone in the Dark 5
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaDNS profilja