All Points Bulletin: Kedvcsináló összeállítás érkezett

2009. szeptember 19.
3.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az All Points Bulletin (avagy rövidebb nevén APB) viszonylag ritkán szerepel híroldalunkon, pedig bőven van benne potenciál.

Egy PC exkluzív MMO-ról van szó, amely nem a szerepjátékok táborát kívánja továbbgyarapítani, hanem a GTA-fanoknak kedvezni. Mit is jelent mindez a gyakorlatban? Mindazt, amit a lenti videó is igyekszik bemutatni: modern várost, egymást gyűlölő bandákat, fegyveres akciót, autókázást és a készítők tervei szerint hatalmas mennyiségű játékost.

Ha már a fejlesztőkről esett szó, akkor érdemes megemlíteni, hogy a projekt mögött álló team első embere az a David Jones, akinek alaposan benne volt a mancsa az első Grand Theft Autoban, és ezzel egy legenda megszületésében. Tehát tapasztalatban nincs hiány, és ez mindenképpen biztató a programra nézve.

Két oldalhoz csatlakozhatunk, a bűnözők és a törvényt védő jófiúk táborához. Ezeken belül azonban alcsoportokat hozhatunk létre, amely egyrészt biztosítja a változatosságot, másrészt kiterjeszti a háborút többfrontossá, és pont ez az, ami a legnagyobb vonzereje lehet az alkotásnak. Ráadásul a megjelenés napja sincs már olyan messze, hiszen a tervek szerint 2010. tavaszán már belevethetjük magunkat a nagyvárosi életbe.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTotosama profiljaManiac profilja