Elvileg már sosem fog elkészülni a Sonic Mania 2

2021. október 25.
65.0251
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sonic Mania eredetileg 2017-ben jelent meg, és minden jel szerint hatalmas sikert aratott a Sega és a Sonic-franchise számára, ezért számos rajongó feltételezte, hogy a Sega és a fejlesztőcsapat Evening Star Studios valamikor a jövőben kiadja a folytatást.
 

Sajnos egy jól értesült forrás által nyilvánosságra hozott új információ szerint úgy tűnik, hogy a Sonic Mania 2 talán soha nem is fog elkészülni. Egy Zippo névre hallgató videojáték-ipari bennfentes blogjában nemrég azt írta, hogy a Sega az első játék megjelenése óta eltelt évek alatt belsőleg elvetette a Sonic Mania folytatásának terveit.

Zippo kifejtette, hogy ennek oka a jelek szerint a Sega és az Evening Star Studios közötti valamiféle összeütközés lehetett. A szóban forgó blog nem bocsátkozott túl sok konkrétumba arról, hogy mi is történt, de azt állította, hogy a Sega of America volt az a részlege a Segának, amelyik problémásnak bizonyult. Zippo azt állította, hogy a Sega of America vezetősége "rendkívül ésszerűtlen" volt, ami a kiadó és az Evening Star közötti szakításhoz vezetett.
3 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Tudnak még meglepetést okozni.

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Azért azt simán el tudom képzelni, hogy később még megcsinálják.

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát azért olyan túl nagy űrt nem fog hagyni..

válasz erre
Sonic Mania
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja