Állítólag kiszivárgott egy kép a GTA VI-ból, de ne üljetek fel a pletykáknak

2020. április 12.
24.5191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A GTA VI pletykákból lassacskán várat lehetne építeni, éppen ezért javasoljuk mindenkinek, hogy ne üljetek fel ezeknek az állítólagos "szivárgásoknak", hiszen sose tudni, melyik igaz és melyik nem, ráadásul sportot űznek a trollok ezeknek a terjesztéséből.

Az alábbi hírt is azért gondoltuk, hogy érdemes lenne megfogalmazni, mert elkezdett a sajtóban terjedni egy Redditre feltöltött fotó, ami elviekben a GTA VI-ból származik. A bibi az egészben csak annyi, hogy ez a kép megint nem egy neves leakertől vagy megbízható forrástól származik, hanem egy random feltöltött fotóról beszélünk, amit valaki csak otthagyott a Redditen.

Annyi szöveget fűzött hozzá, hogy a kép Twitteren terjed, és hogy egyesek szerint egy GTA V moddal állunk szemben, mások szerint Miamit ábrázolja a fotó, amit ugyebár a hatodik epizód helyszíneként emlegetnek.

An interesting pic making its way around twitter, some saying it matches the Miami skyline others saying it?s gta V modded.. from r/GTA6

7 hozzászólás

marco

3 hónapja, 1 hete

skrrrappa írta:
FAKE.
Ez egy drónfelvétel Miamiról: https://youtu.be/HMmQu4zn1KQ
2:49 nél láthatjátok.
Egyrészt: ugye, azért sikerült is elolvasni a szöveget? Világosan le vannak írva a kétségeink (és az is hogy épp ezért lett megírva), illetve maga a cím is világosan leírja, hogy szerintünk is kamukép. Épp azért az ilyen fake dumákat nem kéne tolni, mert nem itt a helye. Max azt írhattad volna, hogy "egyetértek a kétkedőkkel", vagy "ez tényleg Miami, megtaláltam egy drónvideóban", vagy bármi olyat aminek van értelme.

Másrészt: a GTA arról (is) ismert, hogy kompletten lemodellez városokat. Mivel a hírek szerint a következő helyszín Miami (ez is le van írva a hírben), nem meglepő hogy egy Miamiban készült drónvideón ugyanazt a Miamit látod. Akár ugyanabból a pozícióból is, hiszen pontosan az ilyen és hasonló felvételek adják a lemodellezések alapját...

Ez nem jelenti azt hogy nem onnan lett kivágva és áteffektelve, de ha már ennyire észreveszünk dolgokat, akkor azt is észre lehet venni hogy ott például nincsenek madarak, itt meg vannak.

válasz erre

skrrrappa

3 hónapja, 1 hete

FAKE.
Ez egy drónfelvétel Miamiról: https://youtu.be/HMmQu4zn1KQ
2:49 nél láthatjátok.

válasz erre

totyak

3 hónapja, 1 hete

Fel kellene dolgozni, hogy Rockstartól soha semmi nem szivárog ki, hacsak ők nem akarják kiszivárogtatni.

válasz erre

Direktor

3 hónapja, 1 hete

Lassan egyébként tényleg csöpögtethetnének valamit...

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 1 hete

Rengetegen csinálnak modokkal tök jó képeket, néha tényleg megtévesztő tud lenni.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Amikor a Rockstar majd bejelenti, onnantól figyelni fogom az infókat. Addig csak jókat mosolygok ezeken.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

De rá vannak már kattanva az emberek egy új részre. Velem együtt.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaRonalddo profiljaWickedSick profiljaM.O.R.P.H. profiljaManiac profilja