Állítólag kedden jöhet a Warzone nevű battle royale a Call of Duty: Modern Warfare-be

2020. február 27.
9.4001
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nyilvánvalóan szódával kezelendő az információ, egészen addig a pillanatig, amíg maga az Infinity Ward nem kommunikálja hivatalos keretek között, viszont pletykák szerint úgy fest, hogy még kedden megérkezhet a Warzone a Call of Duty: Modern Warfare-be.

Ez összecsengene azzal a korábbi szóbeszéddel, miszerint március elején robog be a kérdéses játékmód, és ha ez igaz, akkor egy igen izgalmas módon rejtették el a dátumot, hiszen az új pályán, a Bazaaron van egy üres térkép, alatta pedig a 03/03 jelzés.

Sokan úgy vélik, hogy ez lehet a Warzone debütálásának dátuma. Azt is rebesgetik továbbá, hogy a Warzone teljesen bérmentve, az alapjátéktól függetlenül érkezhet meg közénk, de meglátjuk, hogy az elkövetkezendő napokban kapunk-e hivatalos bejelentést erről.

3 hozzászólás

bekecs

3 hónapja, 4 napja

Na ez érdekes lesz.

válasz erre

Terminator

3 hónapja, 4 napja

Jöhetne már valami igazán.

válasz erre

rDAVE

3 hónapja, 4 napja

Vártam egy ideig, de az utóbbi időkben minden új tartalomtól csak azt várom, hogy mit b.sznak el. A legutóbbi példa nem durva, de nevetségesen amatőr; 25.-én belerakták a Giant Infection módot, 26.-án már kivették, mert rájöttek, hogy túl sok XP-t ad és "javítani" kell. Plusz még moshpit-be rakták az egyetlen módot, amit igazán szerettem, szóval összerakták két másik móddal együtt... Komolyan direkt mindig kib.sznak az emberrel. Nagyon király játék lenne, ha early access volna, de nem az, hanem elvileg egy kész játék vagy mi...

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profilja