Állítólag fontos Kingdom Hearts hírek érkeznek tavasszal

2022. január 09.
37.8681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy neves videojáték-ipari bennfentes szerint hamarosan fontos Kingdom Hearts hírek érkeznek, ami azért is érdekes, mert az idei év történetesen a Kingdom Hearts egészének huszadik évfordulóját jelöli.

Ez sok rajongót arra enged következtetni, hogy a fejlesztő és kiadó Square Enix talán valami érdemlegeset szeretne megosztani a sorozattal kapcsolatban idén. Bár még nem tudni, hogy mi lehet ez a bejelentés, úgy tűnik, nem kell sokáig várnunk, hogy megtudjuk. Jeff Grubb nemrég a Twitteren közzétett üzenetében felvázolta, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a rajongók 2022 első hónapjaiban.

Összességében Grubb nem sok fontos dátumot tudott megosztani, de a listája megemlítette, hogy a Kingdom Heartshoz kapcsolódó 20. évfordulós esemény a tervek szerint valamikor tavasszal fog lezajlani. További részleteket nem árult el arról, hogy ez a szóban forgó esemény mit tartalmazhat, de valószínűnek tűnik, hogy a Square Enix egy kis ízelítőt ad a rajongóknak arról, hogy merre tarthat a sorozat a jövőben.

3 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát ez a sorozat engem mindig hidegen hagyott valahogy...

válasz erre

muki

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Reboot, remake, reboot, remake, remaster, remaster, remake.

válasz erre

Moby Dick

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Biztos valami újdonság lesz.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja