Állítólag ezen a héten lesz egy Final Fantasy VII Remake bejelentés

2021. február 08.
21.8581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Final Fantasy VII Remake kapcsán sokféle bejelentés szóba jöhet - például egy esetleges PS5-ös port, netán az időleges exkluzivitás megszakadása, miáltal átírják a programot Xbox Series X-re is, vagy éppenséggel egy PC-s változat.

A pletykák most éppenséggel úgy szólnak, hogy az Orchestra World Tour koncert alkalmával bejelent valamit a játékhoz kapcsolódóan Motomu Toriyama, a program társrendezője. Egyelőre még nem szabad előre inni a medve bőrére, hiszen ez még bármi lehet, de ha szerencsénk van, akkor nagyot szól a bejelentés - habár mi azért arra nem apellálnánk, hogy a második részét leplezik le a remake-nek.

A legvalószínűbb a PS5-ös variáns illetve az Xbox Series X-es port, de mindez majd csak február 13-án fog kiderülni, ha minden a tervek szerint alakul.

Final Fantasy VII Remake kapcsán sokféle bejelentés szóba jöhet - például egy esetleges PS5-ös port, netán az időleges exkluzivitás megszakadása, miáltal átírják a programot Xbox Series X-re is, vagy éppenséggel egy PC-s változat.'>
2 hozzászólás

leventecos

3 éve, 5 hónapja és 17 napja

Az elég gáz lenne ha Ps5-re jönne ki! Akkor lesz ebből megint háború.

válasz erre

VaPe

3 éve, 5 hónapja és 18 napja

Nafene!

válasz erre
Final Fantasy VII Remake
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja