Állítólag elkaszálták a pleykált új Resident Evil játékot

2021. december 04.
51.7941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az év elején fény derült egy készülő Resident Evil Outrage nevű projektre, ami a korai pletykák szerint a játék egy ideiglenes Switch-exkluzív játék volt, melynek főszereplője Rebecca Chambers, az eredeti Resident Evil, majd később a Resident Evil Zero egyik kiemelkedő karaktere.

Azonban egy új híresztelés szerint, amelyet az ismert Nintendo bennfentes, NateDrake tett közzé, úgy tűnik, hogy ez a játék már nem létezik, de azt is jelzi, hogy más jellegű projekt volt, mint amit eredetileg állítottak.

A Famiboards fórumán Drake azt mondta az embereknek, hogy jobb, ha elfelejtik a Resident Evil Outrage-t. Amikor erről kérdezték, azt mondta, hogy bár a projekt még létezhet valamilyen formában, a játék, ahogyan azt egykor ismerték, hivatalosan is törölve van. Azt is elmondta, hogy a korábbi hírekkel ellentétben a játék többjátékos alapú volt.

Ami a Switch címet illeti, azt mondta, hogy az egy teljesen más projekt, mint az Outrage, de nem biztos benne, hogy a Switch cím még mindig aktív fejlesztés alatt áll.
3 hozzászólás

Direktor

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Nem is baj de tényleg.

válasz erre

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Ha csak Switch lett volna, akkor nem is baj. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Csírájában elfojtották.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja