Állítólag Don Salieriről szól majd az új Mafia-játék

2022. május 16.
4.2251
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A hónap elején jelentek meg hírek arról, hogy a Hangar 13 egy olyan Mafia-játékon dolgozik, amely az előző három rész előzménye lesz, és a projekt állítólag jelenleg a fejlesztés korai szakaszában van.
 

Most újabb lehetséges részletek derültek ki a játékról, az XboxEra társalapítója, Nick Baker jóvoltából, az XboxEra podcast legutóbbi epizódjában. Baker szerint a Mafia 4 (vagy bármi is lesz végül a címe) a 19. század végén és a 20. század elején fog játszódni.

A játék története állítólag Don Salieri-re fog összpontosítani, aki - ahogy az eredeti Mafia (vagy annak 2020-as remake-je) ismerői emlékezhetnek rá - a Salieri bűncsalád feje, akinek a főhős, Tommy Angelo dolgozik.

Érdekes módon Baker azt is elmondta, hogy forrása azt mondta neki, hogy a Mafia 4 egy lineárisabb játék lesz, szemben a teljesen nyitott világgal, ami inkább az első két Mafia-játékhoz hasonlítana, mint a Mafia 3-hoz.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Egyértelműnek tűnik, hogy szoros kapcsolatot akarnak az első részhez. A harmadikat szinte senki nem szerette, az nem volt Mafia. Ha nem az lett volna a neve, még jobban feledésbe merül. Mivel az első részhez Tommy-val nem igazán lehet kapcsolódni, mert az ő története el van mesélve a haláláig (az ismeretlen időszakban meg tisztes családi életet él), így kézenfekvő, hogy még az az előtti történetbe kell csatlakozni, amikor Tommy-t beveszik a bandába. Vagy nagyon extrém esetnek el tudom képzelni, hogy a tanúvédelem ideje alatt egy másik családnak dolgozzon Tommy, de ott már családja van, elvileg törvénytisztelő polgár lett, megbánta a dolgait, azért adta fel Salierit, így ezt a szálat gyengének érzem.

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 2 hete

Kíváncsi leszek rá.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Csak ne legyen elbaszva mint a 3....

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyon jól hangzik!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja