Állítólag az utolsó pillanatban vonták vissza a Hogwarts Legacy új trailerét a The Game Awardsról

2021. december 12.
48.6021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Game Awards 2021 előtt hiteles forrásokból származó pletykák úgy szóltak eredetileg, hogy a Hogwarts Legacy, az új, hamarosan megjelenő Harry Potter-játék második nyilvános megjelenése is ezen az eseményen várható.

Ennek ellenére pár napja lezajlott a The Game Awards, és a Hogwarts Legacy sehol sem volt látható. Egy iparági bennfentes és kiszivárogtató, aki először közvetítette ezeket a pletykákat, ma reggel a Twitteren friss információkat közölt a játékról, és magyarázatot adott a játék hiányára.

Millie A. elmondása szerint a Hogwarts Legacy-t több mint egy évvel ezelőtt mutatták be utoljára, pont az egész J.K. Rowling médiabotrány kellős közepén. A játék ennek áldozatául esett, és a Warner Bros. most nagyon óvatos a játékkal. A forrás hozzáteszi, hogy egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a tétovázás és az óvatosság győzedelmeskedik.

Mindezt tetézi, hogy a Latest PS5 értesülései szerint a játék új trailerét az utolsó pillanatban visszavonták a The Game Awardsról, és a végül leleplezett új Wonder Woman játékkal helyettesítették.


Hogwarts Legacy, az új, hamarosan megjelenő Harry Potter-játék második nyilvános megjelenése is ezen az eseményen várható.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 5 hónapja és 25 napja

Nem igazán értem az okát, de megmondom őszintén nekem nem is hiányzik ez a játék. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 5 hónapja és 25 napja

Hát aztán.. röhögő smiley Majd jön ha ott az ideje.

válasz erre

muki

2 éve, 5 hónapja és 26 napja

Mire ez a nagy óvatoskodás..

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGA 2021
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja