Állítólag a jövő heti State of Play-en mutatkozhat meg ismét a Hogwarts Legacy

2021. október 23.
73.6441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A WB Games először 2020-ban leplezte le, de a 2021-es év folyamán a Hogwarts Legacy-ról szinte semmit sem mondott, azon kívül, hogy bejelentették, hogy a Harry Potter világában játszódó nyílt világú RPG 2022-re csúszik.

Azóta viszont nem érkezett új információ a projektről az elmúlt hónapokban, szerencsére azonban azok számára, akik ki vannak éhezve arra, hogy többet tudjanak meg a címről, úgy tűnik, hogy ez a folyamatos hallgatás hamarosan véget érhet, kevesebb mint egy hét múlva.

A PlayStation ugye tegnap bejelentette, hogy jövő héten szerdán, október 27-én újabb State of Play bemutatóra készül. Bár a PlayStation nem hozta nyilvánosságra, hogy milyen játékok fognak megjelenni ezen a prezentáción, a hírek szerint nagyrészt a harmadik féltől származó címekre koncentrálnak majd, ami azt jelenti, hogy a Hogwarts Legacy mindenképpen ide tartozik.

A másik ok, amiért a Hogwarts Legacy megjelenésének lehet értelme ezen az eseményen, az egy pletyka, amit a hónap elején hallottunk. Millie Amand, a PlayStation neves bennfentese néhány héttel ezelőtt megosztotta, hogy a Hogwarts Legacy októberben kerülhet bemutatásra.

Bár Amand akkor nem mondta konkrétan, hogy ez az esetleges újbóli megjelenés egy State of Play videó során fog megtörténni, ma már tisztázta, hogy ez volt az a bemutató, amiről korábban beszélt. Persze ez nem azt jelenti, hogy biztosan ott lesz a játék a bemutatón.

Hogwarts Legacy-ról szinte semmit sem mondott, azon kívül, hogy bejelentették, hogy a Harry Potter világában játszódó nyílt világú RPG 2022-re csúszik.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 8 hónapja és 12 napja

Egy pontos megjelenési dátummal megdobhatnának már minket...

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 8 hónapja és 12 napja

Erre kiváncsi leszek nagyon.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 8 hónapja és 12 napja

Rohadt lassan készüklgetnek vele...

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja