Állítólag a High Republic korszakban játszódik a Quantic Dream Star Wars-játéka

2021. november 15.
32.6381
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Quantic Dreamnél jelenleg készülő titokzatos Star Wars-projekt a hírek szerint a franchise új High Republic korszakában játszódik, amit nemrégiben indítottak útjára a kánon keretein belül.
 

A Star Wars-játékot még nem jelentette be hivatalosan a Disney vagy a Quantic Dream. A játék fejlesztéséről azonban már többször is kiszivárogtak részletek, ez a legújabb infó pedig a VentureBeat munkatársa, a Jeff Grubb által megosztott pletykából származik.

A jelenleg Star Wars Eclipse címre keresztelt projekt a gazdag High Republic korszakban játszódik, körülbelül 200 évvel a Skywalker saga előtt. Fontos, hogy ez nem összetévesztendő a több ezer évvel korábban játszódó Régi Köztársasággal.

Ezt az időszakot jelenleg számos egymásba fonódó regény, képregény, hangjáték, manga és egyéb apróságok fő színtereként használják, miközben a fő Star Wars-filmsorozat egy nagyon is szükséges szünetet tart.

Grubb kijelentette, hogy szerinte az Eclipse még 2021 vége előtt bemutatkozik, ergo jó eséllyel a The Game Awards-on már látni fogjuk.
4 hozzászólás

Xelosz

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ronalddo írta:
Mert? Mi a baj velük?
Clip time event gomb nyomkodás túlságosan szerte ágazó story mármint túl sok döntési lehetőség egy dialógusnál stb..
Ennek max az örül aki ezt a stílust szereti. Én a kötött storykat és a pörgősebb harcokat szeretem vagy a kreatív harcokat, közte nyugis átvezetéssel ahol mesél a story. És lehet szerte ágazó azt is szeretem de fixen mehessek rajta végig ne a döntéseim alapján kelljen haladnom mert akkor tipik elvesztem az érdeklődésem egy game iránt ha emiatt kell újra neki állnom.
Ha egy játék igazán jó akkor alapból is újra elő veszem nem kell hozzá ilyen csavar.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

VaPe írta:
Quantic Dream és SW? Nem hangzik túl bizalomgerjesztőn..
Mert? Mi a baj velük?

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon jól hangzik!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Quantic Dream és SW? Nem hangzik túl bizalomgerjesztőn..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljanurbanu profiljaMarduk profilja