Alkotója továbbra is szívesen készítene egy új Dead Space-játékot

2019. március 12.
6.9021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb reménysugarat gyújtott a Dead Space-sorozat folytatásával kapcsolatban a franchise eredeti alkotója, Glen Schofield, aki a hírek szerint még mindig nem tett le arról, hogy egyszer folytassa a szériát.

Glen a The Game Informer Show részeként beszélt róla, hogy bár rengeteg játékot készített a múltban, azonban mindegyik közül a Dead Space-t folytatná a legszívesebben, de nyilatkozatában ő is elismerte, hogy a jelenlegi piacon az EA képtelen lenne eladni egy efféle játékot abban a formájában, ahogy a Dead Space 4 fejlesztése annak idején elindult.

Ezzel az alkotó arra utalt, hogy jelenleg nincs kereslet az egyjátékos élményekre, tehát ha a Dead Space vissza is tér - amiben ő nagyon reménykedik -, akkor az valamiféle kooperatív vagy multis élmény lehet majd.

Glen egyébiránt kiemelte, hogy a háttérben folyamatosan dolgozik újabb videojátékokon, és következő műve egy sötét sci-fi alkotás lesz, hasonló az Alien vagy a Mass Effect világához.
Dead Space-sorozat folytatásával kapcsolatban a franchise eredeti alkotója, Glen Schofield, aki a hírek szerint még mindig nem tett le arról, hogy egyszer folytassa a szériát.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 6 hónapja és 15 napja

Ha azt nézzük van igény egyjátékos játékokra, de abban nincs annyi pénz mint egy online játékban.
Ezért pl. az EA már nem is fog belefogni.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 6 hónapja és 16 napja

Reméljük, kap is rá lehetőséget majd.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 6 hónapja és 16 napja

Nincs kereslet az egyjátékos élményekre??? meglepett smiley Ezt mágis melyik ujjukból szopják ki ******'>*******? röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 16 napja

Én meg szívesen játszanám! mosolygó smiley

válasz erre
Dead Space
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja