Alkotója szerint még mindig fejlesztés alatt áll a The Binding of Isaac: Repentance DLC

2020. május 19.
10.0151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy percig sem kell aggódniuk a The Binding of Isaac következő letölthető tartalma miatt a rajongóknak, lévén maga Edmund McMillen erősítette meg, hogy bár nem jelentkezett mostanában, de a DLC fejlesztés alatt áll.

Noha ez kifejezetten jó hír, azért sajnos üröm is társult az örömhöz, hiszen kiemelte, hogy a megjelenéstől még sajnos nagyon messze van a bővítmény, ezáltal még hozzá kell adniuk a játékhoz további bossokat, itemeket, átvezetőket és némi egyéb bónusz dolgot.

McMillen kiemelte, hogy bár a Repentance DLC megjelenését eredetileg a nyár végére tervezték, valójában azonban a jelenlegi járványhelyzet és a karantén az ő elképzeléseit is alaposan felülírta, ezáltal csak valamikor később jelenhet meg a DLC, de aggodalomra semmi ok, még mindig készül.
The Binding of Isaac következő letölthető tartalma miatt a rajongóknak, lévén maga Edmund McMillen erősítette meg, hogy bár nem jelentkezett mostanában, de a DLC fejlesztés alatt áll.'>
1 hozzászólás

muki

4 éve, 2 hónapja és 9 napja

Tök őszintén egy egyszemélyes fejlesztő aki otthon fejleszt egyébként is, és most még többet lehet otthon, mi a francért fog egy csúszást a vírusra? röhögő smiley

válasz erre
The Binding of Isaac
1.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja