Alkotója szerint komoly esély van a Nioh folytatására

2017. április 05.
3.2351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Famitsu magazin a mai napon egy rövidke interjút közölt Fumihuko Yasudával, avagy a Nioh rendezőjével, aki igazán izgalmas részleteket osztott meg a rajongókkal az alkotás jövője kapcsán.

Elsőként Yasida az újságírók kérdéseire válaszolva kiemelte, hogy bár a női karakterek nagyon népszerűek, nem valószínű, hogy a Nioh történetét átélhetjük majd a gyengébbik nem oldaláról, ezáltal az áprilisban érkező The Dragon of Tohoku DLC is inkább a sztorit egészíti ki, méghozzál elmondása szerint a játék története utáni időszakot ismerhetjük meg belőle, amelyben Tokugawa a Tohoku régióba utazik majd, ahol szükség van egy hozzá hasonló démonvadászra.

A Famitsu természetesen szóba hozta a folytatást is, amiről a rendező annyit mondott csupán, hogy mivel Japánban és a tengerentúlon is nagyon jó véleménnyel voltak a rajongók a játékról, ezért nem tartja kizártnak a második részt, pláne mivel a Koei Tecmo elnöke is hajlik rá, ellenben ezzel kapcsolatban egyelőre még semmiféle megállapodás sem született.
Nioh rendezőjével, aki igazán izgalmas részleteket osztott meg a rajongókkal az alkotás jövője kapcsán.'>
3 hozzászólás

RyutheStaR

7 éve, 6 hónapja és 26 napja

Nagyon király kis játék lett, szívesen látnék belőle több részt. Igaz, platina után nem nyúltam hozzá, de majd ha kijött a dlc újra nekifekszem. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

Azon sem lennék meglepődve, ha már most készülne.

válasz erre

Direktor

7 éve, 7 hónapja

Nem csoda, nagyon bejött nekik. Meg a népnek is!

válasz erre
Nioh
6.445 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások