Alkotója szeretné, ha Xbox One-ra dobozos változatot is kapna a PlayerUnknown's Battlegrounds

2017. október 25.
3.1241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayerUnknown's Battlegrounds sikere ma már olyannyira megkérdőjelezhetetlen, hogy a Minecraft példáján alapulva a jövőben vélhetően minden egyes platformon viszontláthatjuk majd a túlélő lövöldét, amivel kapcsolatban egyelőre csak az Xbox One-os változat biztos.

Erről nyilatkozott nemrégiben egy interjúban Brendan Greene, a PlayerUnknown's Battlegrounds alkotója, aki elárulta, hogy nagyon örülne annak, ha művének Xbox One-os változata dobozos formában is megjelenhetne, mert nagyon jó lenne a boltok polcain is viszontlátni azt.

Bár a szándék adott, mindez sajnos egyáltalán nem csak rajtuk múlik, lévén szükségük lesz hozzá egy magabiztos kiadóra is, akik elegendő pénzt ölnek abba, hogy elkészülhessen egy lemezre égetett verzió. Persze azután, hogy a Steamen korai változatban 15 milliót adtak el a játékból, talán ez nem is lesz olyan nehéz feladat!
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

Amíg élek, a fizikai adathordozós játékokat, filmeket fogom előnyben részesíteni. Szeretem a polcomon látni, még akkor is, ha tudom, önmagában a lemez mit sem ér, mert manapság már az adatok felét a netről szedi hozzá a játék.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

Néha jó egy fizikai másolatot tartani a polcon. mosolygó smiley

válasz erre

muki

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

Elhiszem hogy tetszene neki. Ez olyan mint a nyomtatott újság vs netes magazinok. A nyomtatottat már a kutya sem olvassa, mégis jó kézbevenni.

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja