Alkoholért loptak Wii-t Floridában

2010. január 05.
1.8671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Megint nehéz eldönteni, hogy sírjunk-e, vagy inkább nevessünk, hiszen újabb érdekes történet látott napvilágot a tengerentúlon.

A helyszín ezúttal a napsütötte Florida, azon belül Spring Hill, ahol egy fiatalember annyira vágyott egy kis hűsítő után, hogy képes volt saját anyját meglopni. A fiatal bűnözőt a rendőrség lopással és lopott árú értékesítésével vádolja, hiszen hősünk lenyúlta édesanyja hőn szeretett Wii-jét, pusztán azért, hogy az árából alkoholt és cigarettát tudjon venni a helyi vegyesboltban.

Christopher Bayko olyannyira vágyott az alkoholmámorra és a nikotin okozta élvezetekre, hogy múlt hónapban egyszerűen elemelte anyja mozgásérzékelős konzolját, majd a helyi zálogházban pénzre váltotta a masinát. Mikor anyja megkérdezte, hol van hőn szeretett Wii-je, a fiú azt állította, hogy egy barátjának adta kölcsön. Hősünk talán meg is úszta volna a lebukást, ha lett volna annyi esze, hogy az eladásról szóló blokkot nem hagyja az asztalon. Anyja azonban rákakadt a számlára, és azonnal a rendőrségre telefonált, úgy, mint ahogy a szerető szülők szoktak. A legrosszabb az egészben, hogy a fiatalember mindössze 56 dollárt kapott az egyébként jóval drágább Wii-ért.
6 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

Én sosem cseréltem volna le anyám Wii-jét káros szenvedélyre, inkább büszke lennék hogy anyu Wii-t vesz magának és játszik röhögő smiley Betegek ezek az amcsik röhögő smiley

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 5 hónapja és 15 napja

röhögő smiley olyan okosak az amcsik... Legtöbbször róluk szól illyen hírnyelvnyújtó smiley

válasz erre

Marduk

15 éve, 5 hónapja és 15 napja

Loller

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 5 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tibit

15 éve, 5 hónapja és 15 napja

Nincs jobb mint ilyen hülyékről olvasni!nyelvnyújtó smiley

válasz erre

marco

15 éve, 5 hónapja és 15 napja

Idióta.röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja