Alig több mint 72,000 Vita kelt el a második héten Japánban

2011. december 28.
1.9971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Media Create legfrissebb adatai alapján a Sony-nak most még jobban főhet a feje újonc handheld-jének eladásai miatt, mint az első hét eredményeit követően.

A PlayStation Vita iránti érdeklődés semmivel sem nőtt, sőt mi több, egyre vészesebb ütemben csökken: ha hihetünk a számadatoknak, akkor a készülék ezzel a produkcióval minden további nélkül a 3DS, a PSP, a Wii és a PlayStation 3 mögé kulloghat a sorban.

Felettébb mérsékelt debütálása után Japánban látszólag a második hét során sem tört meg a jég. Ezen nincs mit szépíteni: a PS Vita egész egyszerűen tragikusan teljesített; általános hisztéria, de még csak felajzottság sem jellemezte a szigetország gamer-eit. A Sony handheld-jéből mindössze 72,479 példány kelt el - és míg ez a szám alighanem jól mutatna egy általunk szabadalmaztatott új, fogkefére szerelt borsszóró esetében, addig a japán vállalat számára ez meglehetősen elkeserítő adat.

Ezen eredményével a Nintendo 3DS, a PSP, a PlayStation 3, de még a Wii is szemrebbenés nélkül maga mögé utasítja a kis gaming készüléket - a 3DS-ből például elképesztő 482,200, míg a PSP-ből pedig szemrevaló 101,121 darab talált gazdára a maga idejében.

Szoftverek tekintetében sincs mivel büszkélkednie a Vita-nak: egyetlen játéka sem került a szoftverek TOP 20-as eladási listájára.
7 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 12 napja

Az a Tény hogy marha drága de ha veszel itt pár embernek ilyen DRÁGA****T azt biztos megköszönik.nyelvnyújtó smileykacsintó smiley

válasz erre

marco

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

Shade nem mondasz hülyeséget, ebben lehet valami. Sokan jósolták azt amúgy is, hogy nem lesz sikeres, mert nem a kézikonzolok ideje van. Viszont az biztos, hogy az ilyen droidos ócskavasak meg a szifonok meg sem közelítik egy ilyen kézikonzol szintjét.

Aztán lehet dumálni, trollkodni, de ez akkor is tény.

válasz erre

Shade

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

Hát ez azért van mert ott ez már nem számít nagy durranásnak amikor mindenki csúcstelefonokkal mászkál mert náluk fele annyiba kerül mint nálunk.

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

Bukás a Ps vita ez jobb hir lennenyelvnyújtó smileykacsintó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

A többi adat is csak Japánra vonatkozik? Mert ha azok világszinten fogytak el ennyi példányban akkor nem meglepő...

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

majd lesz ez jobb nem kell hosszútávú következtetéseket levonni

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

Neeee, ez majdnemhogy lehetetlen!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja