Aliens vs. Predator: Lesz kipróbálható verzió

2010. január 11.
1.5641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig egy hónap múlva végre megérkezik az Aliens vs.

Predator nevezetű alkotás, amelyhez nagyon sokan, óriási reményeket fűznek. Ez mondhatni természetes, hiszen egy nagyon népszerű univerzumot (mondhatni univerzumokat) mutat be a program, amelytől az utóbbi időben egyre többen, egyre jobban kezdtek félni. Köszönhető ez elsősorban a Rebellion korábbi munkáinak, hiszen a tavalyi esztendőben megjelent Shellshock folytatást még csak-csak lenyomták a torkunkon, a néhány héttel ezelőtt megjelent Rogue Warrior viszont már egy játszható szint alatt volt, ehhez nem is férhet kétség.

Talán éppen ezért, de a fejlesztők a hétvége folyamán örömteli bejelentést tettek az Aliens vs. Predatorhoz kapcsolódóan. Alex Moore, avagy a projekt vezető dizájnere ugyanis megsúgta a kíváncsi fanatikusoknak, hogy aki demót vár a játékhoz, az boldog lehet, mert igen, lesz, kipróbálhatjuk majd játékukat. Hogy pontosan mikor, megjelenés előtt vagy után-e, azt sajnos nem tudjuk, mivel pontos dátumot, sem egyéb mást nem osztott meg velünk az úriember, így érjük be csak ennyivel, valamint várjunk türelemmel, mert biztosan kipróbálható lesz az Aliens vs. Predator. Valamikor...
2 hozzászólás

Shade

11 éve, 4 hónapja és 21 napja

Ezaaz!

válasz erre

Yoyo

11 éve, 4 hónapja és 21 napja

Jeee! Én mondjuk nem félek attól, hogy rossz lesz a játék, bár igaz ami igaz, a két említett játék elég rosszul sikerült, de a Rebellion csinált már nem egy nagyszerű dolgot, ezt meg elég régóta fejlesztik + jóval több pénzt áldoztak bele, mint az utóbbi két játékukba. Ezenkívül sok interjúban mondták már el újságírók, hogy amit személyesen kipróbáltak, az nagyon tetszett nekik. Szóval én remélem, hogy ugyanolyan jó lesz ez az AvP, mint az első kettő AvP volt.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Totosama profiljaMarduk profiljatotyak profiljagery1113 profilja