Aliens: Colonial Marines videó tűnt fel

2008. szeptember 07.
5.5611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A rajongók már évek óta várnak egy valamirevaló alkotásra, amelyben kedvenc savat köpködő szörnyetegeink kapnak főszerepet.

A SEGA jóvoltából el is jött a nagy pillanat, hiszen rögtön kettő darab alienes játékot jelentettek be. Egy RPG-t az Obsidian fejlesztésében, és egy FPS-t a Gearbox boszorkánykonyhájából, amely egyben jelen hírünk tárgyát is képezi. Az Aliens: Colonial Marines egy csapatalapú lövölde lesz, amely szorosan kapcsolódik a filmek történetéhez.

Az Aliens (magyarul: A bolygó neve: halál) eseményei után járunk, egy speciális csapatot küldenek a helyszínre, hogy kivizsgálják, mi is történt Ripley-vel és a legénységgel. Ennek a teamnek az egyik tagját alakítjuk majd, miközben életünk egyik legnagyobb kalandját éljük át. A környezet, a karakterek (és nem utolsósorban az állatkák) többsége ismerős lesz a mozi változatból, de természetesen a fejlesztők agyából kipattant ötletek is helyet kapnak majd.

A játékról eddig roppant keveset láthattunk, a készítők hétpecsétes titokként őrzik a páncéltermükben. Sajnos ez az áldatlan állapot a mostani videóval sem változik, hiszen renderelt, és roppant rövid. Ráadásul a minősége sem a legjobb, hiszen kamerával vették fel egy bemutatón. A hamisíthatatlan alienes fíling azért előbukkan a végére, tehát rajongóknak megtekintése ajánlott.
#tv#
3 hozzászólás

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 7 napja

jah nem
lehet latni a video feleben egy urhajot utana meg 3 alien tojast
sokat kilehet venni a videobol röhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 7 napja

hat nem tom en nem latok nagyon semmitsem belole
nem lehet tudni ez alapjan a video alapjan hogy mirol is van szo
talan egy predator feje kandikal kifele a nagy feketesegbol vagy mi?

válasz erre

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 25 napja

Ez király lesz!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja