Aliens: Colonial Marines: Left 4 Deadhez hasonló co-op

2009. január 03.
6.6031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Sega és a Gearbox Software által dédelgetett Aliens: Colonial Marines neve meglehetősen ritkán bukkan fel hírrovatunkban.
 

Szó sincs arról, hogy haragudnánk a játékra, és ezért mellőzzük a szerepeltetését. Az okok a fejlesztőcsapat háza táján bújnak meg: hétpecsétes titokként őrzik kedvenc savköpködő szörnyeink főszereplésével csatába induló produktumot. Legutoljára arról írhattunk, hogy nem dobják kukába az alkotást, most pedig befutott néhány információ az egyszemélyes kampány és a co-op tulajdonságairól.

A játék egyik legérdekesebb részének ígérkezik a kooperatív mód, amely hasonlítani fog a nemrég megjelent Left 4 Deadre. Négy játékos veheti kézbe a filmekben látott gyilkoló szerszámokat, amelyek segítségével esélyük nyílik a túlélésre. Az alienek folyamatosan, megállás nélkül támadják a csapatot a környező objektumok rejtekéből. A rajongók által ismert és megszeretett helyeken járhatunk: az LV-426-os planétán, ahol a Nostromo legénysége először találkozik a bájos idegen életformával; a Sulaco űrhajón, amellyel a második mozifilm katonái érkeznek; és a Fiorina 'Fury' 161-es börtöntelepen, ami az Alien 3 eseményeinek adott otthont.

A single kampányról is sikerült megtudnunk néhány részletet. Itt is marad a 4 emberes felállás, csak a haverok szerepét a mesterséges intelligencia veszi át. A csapat irányítására szolgáló rendszer hasonló lesz a Brothers in Arms szériában lévőhöz. A játékos szabadon váltogathat az emberek között. Mindegyik tengerészgyalogosnak lesznek speciális képességei, egyedi fegyvereket viselnek és nagy valószínűséggel az Aliensben (= Alien 2) felbukkanó katonák szolgálnak alapmodellül nekik.
6 hozzászólás

Vendég

7 éve, 4 hónapja

2011 állapotjelentés:

Leghamarabb jövőre.

Szeretném már hallani azt a pittyegő hangot, amikor a mozgásérzékelő jelez.

válasz erre

Vendég

10 éve, 1 hónapja és 1 napja

elmegy

válasz erre

Lackooo

10 éve, 1 hónapja és 4 napja

Ez nagyon ütös lesz ha nem baccák el, én mondom. VÁRJUK!!

válasz erre

Dru

10 éve, 1 hónapja és 5 napja

Osztom a lelkesedést és a várakozást. Már az, hogy szerepel benne az Alien szó, az év egyik legjobban várt alkotásává emeli, és szerintem nem csak nálam.

válasz erre

Rambo

10 éve, 1 hónapja és 5 napja

2009-ben elvileg jönni fog. Én is nagyon várom már, a régebbi részek is tetszettek, de azokat már eléggé unom. Remélem ezt is majd jóra csinálják meg, nagyon kéne egy f.asza Alien-es játék. Képek alapján ígéretesnek tűnik.

válasz erre

Yoyo

10 éve, 1 hónapja és 5 napja

Jajj, jajj, jajj. Csak jöjjön már végre, mert lassan öt éve nem kaptunk semmi aliens játékot... It's a shame, really...

válasz erre
Left 4 Dead
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWarriorAutobot profiljaNeurotic profiljaManiac profiljakpal profiljaReichert Viktor profiljarDAVE profiljaHUNSacha profiljamarco profiljagery1113 profilja