Alien Breed Evolution: Támadnak az idegenek

2009. december 05.
3.9471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A nagyszerű Worms szériáról elhíresült Team 17 csapatának egyik korai (1991-es) gyöngyszeme volt az Alien Breed nevű felülnézetes lövöldözős játék.

A srácok hosszú éveken keresztül pihentették a franchise-t a hűtőben, tavaly döntöttek úgy, hogy az Unreal 3-s engine-re alapozva a mostani generációval is megismertetik az Alien Breed nevet. A produktumot Alien Breed Evolutionnek keresztelték el, és egy 3 epizódból álló formációban szórják ki PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Az első felvonás december 16-án érkezik Xbox Live-ra, 800 MS pont ellenében tehetjük magunkévá. A másik két platformra készített változat csak a jövő év során kerül a gamerek kezébe.

A játékmenet szerencsére nem sokban különbözik az őstől, hiszen itt is egy bátor katonát irányítunk az űrhajót megszálló idegenek seregei ellen. A látványvilág természetesen megfelel a kornak, erről meg is győződhettek a lenti 5 videónak köszönhetően. Közülük az első példány pár képkocka erejéig bemutatja a 91-es Alien Breedet, majd szépszámú gameplay jelenetet vonultat fel az új generációs folytatásából. A másik négy meglehetősen rövidre sikerült, cserébe az alkotás különböző részeiből kiollózott eseménnyel adják el magukat. A készítők erősen koncentrálnak a multiplayer és kooperatív opciókra is, valamint külön kihangsúlyozták, hogy a remek audiohatások kedvelőit sem hagyják hallgatnivaló nélkül.
#tv#
#tv2#
#tv3#
#tv4#
#tv5#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja