Alien: Isolation - újabb infók érkeztek

2014. április 10.
2.6151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A PC Games Hardware munkatársa interjút készített az Alien: Isolation mögött álló Creative Assembly csapatával, amelynek köszönhetően újabb érdekes részletek láttak napvilágot az ősszel érkező túlélőhorror kapcsán.

A Creative Assembly saját fejlesztésű grafikus motort használ az Alien: Isolation megjelenítéséhez, amely, mint kiderült aktívan kihasználja a többmagos processzorokban rejlő lehetőséget, így minél több maggal rendelkezünk, annál jobban hasít majd a játék. Elméletileg.

Mi magunk készítettük el az Alien: Isolation grafikus motorját, s habár akkoriban még nem voltak konkrét információink a next-gen konzolok specifikációiról, tudtuk, hogy milyen részletességű grafikát és milyen játékelemeket akarunk létrehozni.

Jó hír továbbá, hogy a Creative Assembly komolyan fontolóra veszi az AMD által kifejlesztett alkalmazásprogramozói interfész, azaz a Mantle API integrálását, a csapat ugyanis nagy potenciált lát a technológiában. Ha minden igaz, az Alien: Isolation október 7-én érkezik PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 és PS4 rendszerekre.
Alien: Isolation mögött álló Creative Assembly csapatával, amelynek köszönhetően újabb érdekes részletek láttak napvilágot az ősszel érkező túlélőhorror kapcsán.'>
2 hozzászólás

teglasdavid

10 éve, 10 hónapja

A film az jó ehhez nem tudom hogyan álljak !röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 10 hónapja

Én már várom. A filmek után csak jókat remélek.

válasz erre
Alien: Isolation
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja