Alice: MR - The Complete Collection - csak az EA Store-on

2011. május 13.
4.3961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Június 14-én jelenik meg az Alice: Madness Returns, a komor hangulatú, szürreális akció-kalandjáték, amelyre a rajongók már több mint egy évtizede várnak.

Az Electronic Arts ennek örömére az EA Store-on keresztül letölthetővé tette az Alice: Madness Returns - The Complete Collection elnevezésű PC csomagot, amely az American McGee's Alice felújított változatát is tartalmazza. Az exkluzív pakk egyetlen csomagban egyesíti az évek során kultstátuszra szert tevő előzményt és az Alice sorozat legújabb epizódját. Természetesen mindkét játék HD felbontásban tölthető.

A neves játéktervező, American McGee által megálmodott sikerjáték folytatásaként elkészített Alice: Madness Returns cselekményének középpontjában az immár felnőtt Alice áll, aki kikerült ugyan a Rutledge Elmegyógyintézetből, ám még mindig nem volt képes túltenni magát a családját 11 évvel ezelőtt elpusztító tűzvész rettenetén és a túlélőket oly gyakran nyomasztó bűntudaton.

Alice ezért visszatér Csodaországba, hogy megismerje az igazságot múltjával kapcsolatban. Az Alice: Madness Returns igyekszik megidézi az előd hangulatát és stílusát, de új grafikai elemekkel, történettel és játékösszetevőkkel bővült.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 27 napja

ezt a pakkot be kell szereznem

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja