A Lian-Li bemutatta legújabb Red Armorsuit házát

2009. május 06.
1.8511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A minőségi számítógépházairól ismert Lian-Li bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az Armorsuit sorozatú házai kínálatát.

A Lian-Li PC-P50R Red Armorsuit névre keresztelt újdonság a gyártó előző PC-P50 modelljének átdolgozott változata. A frissen beharangozott Red Armorsuit vázszerkezete és borítása egyaránt speciális alumíniumból készült, és 210 X 495 X 490mm-es méretekkel, valamint 6,6kg-os súllyal rendelkezik. A ház természetesen képes fogadni az összes ATX és microATX formátumú alaplapot.

A Lian-Li PC-P50R Red Armorsuit-ot elsősorban a LAN játékosoknak és a nagy teljesítményű rendszerrel rendelkező felhasználóknak ajánlja a gyártó. A számítógépház hűtéséről négy ventilátor gondoskodik, amik közül egy 120mm-es (1200RPM) elöl, két 140mm-es (1000RPM) felül, és egy 120mm-es (1500RPM) pedig hátul lett elhelyezve. Az adattárolók részére kilenc 5,25 inches tárolóhely áll rendelkezésre, amik közül három használható 3,5 inchesként is. A merevlemezeket tároló keret természetesen rezgéselnyelő rendszerrel van felszerelve. A mai követelményeknek megfelelően, a tárolóegységek és a bővítőkártyák beszerelése nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. A számítógépház tetején kialakított I/O panelen található két USB 2.0 csatlakozó és az audiorendszer kivezetései. A Lian-Li PC-P50R Red Armorsuit várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja