A Lian Li bemutatta legújabb PC-8FI számítógépházát

2010. május 20.
1.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Lian Li Industrial a napokban újabb számítógépházzal bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság Lian Li PC-8FI típusjelzéssel, valamint három színváltozatban (fekete, vörös, ezüst) fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és a gyártó elsősorban a játékos felhasználókat célozza meg vele. A teljes egészében alumíniumból készült ház midi torony kialakítással lett tervezve, és 210 X 460 X 490 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 5,85 kilogrammos tömeg társul.

Az újdonság természetesen fel van készítve az összes microATX, valamint a standard ATX formátumú alaplap fogadására, a tágas belső terének köszönhetően pedig lehetőség van akár a 285 milliméter hosszúságú grafikus gyorsítók beépítésére is. Az új Lian Li PC-8FI megfelelő hűtéséről három darab 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, amik közül kettő darab a ház elején, egy pedig a hátulján kapott helyet. Amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, rendelkezésre áll még egy a tetőrészen kialakított 140 milliméteres ventilátorhely is, de a mérnökök persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg. A különféle meghajtóknak három darab 5,25 inches (egy használható nyitott 3,5 inchesként is), és hat darab 3,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget.

A mai követelményeknek megfelelően, a merevlemezek, az optikai meghajtók és a bővítőkártyák beszerelése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. A számítógépház tetején kialakított I/O panelen található egy eSATA és két darab legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése. A fekete és az ezüst színezéssel ellátott modellek azonos kialakítással rendelkeznek, a vörösbe öltöztetett társuk viszont már egy átdolgozott, pókot formáló ablakkal feldíszített oldallappal lett tervezve. Az új Lian Li PC-8FI május végén fog megérkezni a boltok polcaira, és a hagyományos oldallappal szerelt változatok (fekete, ezüst) árcéduláján 189$ körüli összeg fog szerepelni, míg a vörösben pompázó társuk 299$ ellenében lesz beszerezhető.


A Lian Li bemutatta legújabb PC-8FI számítógépházát - 2. kép

3 hozzászólás

richie8

7 éve, 7 hónapja és 1 napja

Újabb szép házat kínál a Lian Li, ebbe a nagyobb méretű kártyák is simán elférnek. Az árat még sokallom kicsit, de úgyis lesz olcsóbb is, az új típusok piacra kerülése végett.

válasz erre

DNS

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

skyman írta:
Hmmm...A vörös az tüzes szin
Ritkán látni vörös szinü házat, felénk legalábbis
Jaja, leginkább csak amikor ég a ház

válasz erre

skyman

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Hmmm...A vörös az tüzes szin
Ritkán látni vörös szinü házat, felénk legalábbis

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profilja