Alfred Molina a Prince Of Persia mozi stáblistáján

2008. június 05.
2.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy újabb személlyel bővült a 2009-re tervezett Prince Of Persia mozi stáblistája.

Alfred Molina legemlékezetesebb alakítását a Spider-Man 2 filmes alapműben nyújtotta, Dr. Octopus-ként. A Perzsia Hercegében viszont egy teljesen más jellegű karaktert kell majd megformálnia. Ő nyerte el Amar Sheik figurájának vászonra vitelét Jerry Bruckheimer produkciójában, melyet a következő hónapban kezdenek el leforgatni, Marokkóban.

A herceg szerepét Jake Gyllenhaal fogja eljátszani, akit a 2005-ös Brokeback Mountain-ben is láthattunk már. Tamina szerepében pedig az a Gemma Arterton fog tetszelegni, akit a jelenleg készülő, legújabb James Bond filmben, a Quantum Of Solace-ben is megtekinthetünk majd hamarosan. A bandához csatlakozik továbbá Ben Kingsley, a The Last Legion egyik jeles sztárja, ám az általa alkítandó karakter jelenleg nem ismert.

A UbiSoft nem rég elárulta, hogy a Walt Disney Pictures produktum kapni fog egy konzolos feldolgozást, amely ugye azért is érdekes, mert a film eleve egy számítógépes játék alapján lesz elkészítve. A mozi alapján készült játék a filmmel egy időben, valamikor 2009-ben jelenik meg, egyelőre ismeretlen platformokon. Gyanítjuk a megszokott multiplatform megközelítést. Hamarosan újabb fejleményekkel, hírekkel és érdekességekkel jelentkezünk, maradjatok velünk.
Prince Of Persia mozi stáblistája.'>
nincs még hozzászólás

Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja