A legújabb Gigabyte: Phenom II-re felkészítve

2009. január 23.
1.7581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az alaplapjairól és grafikus kártyáiról méltán híres Gigabyte, GA-MA790FXT-UD5P típusjelzéssel bemutatta a legújabb alaplapját.

A Gigabyte-nak ez az első AMD "Dragon Platform"-ra felkészített alaplapja, ami rendelkezik az új generációs AMD AM3 Phenom II processzortámogatással. A cég frissen bejelentett alaplapja, teljes mértékben kihasználja az AMD 45nm-es Phenom II CPU Hyper Transport 3.0 funkcióját és AMD platformon elsőként büszkélkedhet DDR3 memóriatámogatással.

Az AMD 790FX északi híddal szerelt alaplap, grafikai megoldásnak természetesen az ATI CrossfireX rendszerét kínálja, dupla PCI Express 16X csatlakozóval, de a kiemelkedő teljesítményt garantálja még az AMD Overdrive szolgáltatás, amivel lehetővé válik a Phenom II Black Edition CPU-k túlhajtása. Adattárolóink csatlakoztatására, egy IDE, hat SATA II, egy FDD csatlakozó áll rendelkezésünkre. Kártyáink helyét, a fent említett két PCI Express 16X slot-on kívül még, három PCI Express 1X és két hagyományos PCI csatlakozó garantálja. A hátlapi panelen találhatunk két PS/2 (billentyűzet és egér), két SPDIF (egy optikai, egy koaxiális), két 1394a FireWire, nyolc USB 2.0, két RJ-45 LAN (Teaming funkcióval), valamint a hangkártya csatlakozói. A Gigabyte GA-MA790FXT-UD5 árát a gyártó egyelőre még nem közölte.
3 hozzászólás

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 20 napja

Leköteleznél..menő smiley Gondolom másokat is érdekelne,sokan vagyunk AMD-sek..menő smileymosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 6 hónapja és 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 20 napja

Ha lesz róla teszt,remélem leközlöd..kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja