A legnépszerűbb online FPS játékok: élen a Call Of Duty sorozat!

2008. szeptember 30.
12.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sikerült szert tenni egy elég érdekes felmérés eredményeire, amelyek bemutatják, hogy melyik FPS játékkal is nyomulnak a legtöbben a világhálón.
 

Érdekessége a listának már most előre leszögezve is, hogy nem a kifejezetten online FPS-nek fejlesztett címek állnak a sor élén, hanem az inkább offline játékmenetről elhíresült sorozatok. Ez természetesen valahol érthető is, hiszen ezek jobban elnevesednek, hogy ilyen csúnya szóval kell éljek és tulajdonképpen már nincs is FPS játék multiplayer mód nélkül. Ennek köszönhetően kukkantsunk bele az 5 interneten leggyakrabban játszott játékok listájába.

1. Call of Duty sorozat
2. Battlefield sorozat
3. Unreal Tournament sorozat
4. Quake sorozat
5. Tribes sorozat

Mint a hír címéből is kiderül, a CoD vezeti a listát és meglepően toronymagas eredményekkel elugrik a többi közül, a legnépszerűbb a rajongók kommentálásai alapján a Modern Warfare epizód és a Call of Duty 2. Másodikként ugye itt a Battlefield sorozat, amely az utolsó epizód multiplayer újításainak köszönhetően juthatott a második helyre, ellenben a Battlefield 1942 multiplayer mókáját is a mai napig nagyon sokan szeretik. A bronzérmet az Unreal Tournament szerezte meg, ehhez szerintem nem kell semmi hozzászólást közvetítenem, azonban a Quake sorozat negyedik helye meglepő, mégis megnyugtató. Meglepő, mert régen nem adtak ki hozzá tulajdonképpen semmi újdonságot, (bár ez a Battlefield-re is igaz) azonban megnyugtató, mert a mai napig nem került a feledés homályába maga a név. Az ötödik helyet azonban már egy tipikus online FPS kapta meg, a Tribes sorozat legjobb tudomásom szerint kettő részt élt meg eddig és népszerűsége azt hiszem látható a helyezéséből is... Kíváncsi lennék egy hasonló felmérésre MMORPG ügyben is...
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 3 hónapja és 13 napja


válasz erre

Vendég

13 éve,

****a ez a játék próbálja ki minden ki

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja

hj

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profiljaWickedSick profilja