A Legendary Pictures szerezte meg a Mass Effect mozifilm jogait

2010. május 25.
2.4451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már hónapok óta képezi szóbeszédek tárgyát a Mass Effect videojáték filmes adaptálásának ötlete, ám mindeddig hiába vártuk a hivatalos bejelentést, az csak nem érkezett meg.

Egészen mostanáig! A Legendary Pictures ugyanis óriási mosollyal a képén bejelentette, hogy a Warner Bros. segedelmével megszerezték a Mass Effect mozifilm elkészítésének jogait, és máris belevetették magukat a munkába azon okból kifolyólag, hogy valamikor a jövőben egy kiváló filmmel ajándékozzanak meg minket.

Hogy mennyire várhatunk minőségi alkotást? A Legendary stúdiójának nevéhez kötődik a The Dark Knight, a 300, vagy éppen a Clash of the Titans megvalósítása is, így bátran kijelenthetjük, hogy otthon vannak a témában, ráadásul a jövőbeni Warcraft moziban is lesz érdekeltségük. Természetesen szereposztás, és a komolyabb feladatok egyelőre még nem kerültek kiosztásra, de annyi biztos, hogy a forgatókönyvet az I am Legend megalkotója, Mark Protosevich készíti majd el, a produceri munkakört Avi és Ari Arad birtokolja, míg a munkálatokban komolyan részt vesz a BioWare csapat alapítója Ray Muzyka és Greg Zeschuk is. Ha ebből nem lesz kiváló film, akkor semmiből!
1 hozzászólás

DNS

15 éve, 1 hónapja és 10 napja

Kíváncsian várjuk az első olyan játékadaptáció alapján készült filmet, mely valóban a "kiváló" jelzővel illethetőkacsintó smiley

válasz erre
Legendary
7.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja