Alaposan szemügyre vehetjük Geralt kardját a Netflix-féle The Witcher-sorozatból

2019. szeptember 27.
5.4821
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon ügyesen képesek húzni az idegeinket a készítők a Netflix által berendelt, és már most komoly sikerre számító The Witcher-sorozat kapcsán, lévén nagyon apránként csepegtetik csak az információkat, így most például egyetlen friss fotóra futotta tőlük.

Ezen a képen magát Henry Cavillt láthatjuk Geralt szerepében, méghozzá nagy valószínűséggel egy harc kellős közepén, csapzott hajjal, piszkos arccal, illetve egy magunk között szólva egészen bénácska acélkarddal, mely vélhetően a kép beállítása miatt ráadásul úgy fest, mintha egy gyerekhez méretezték volna.

Alaposan szemügyre vehetjük Geralt kardját a Netflix-féle The Witcher-sorozatból - 2. kép


A kérdéses sorozat premierjéről egyébiránt továbbra sincsenek még hírek, de az indulást továbbra is az idei esztendőre várjuk, és amint ennél pontosabb információk érkeznek, azonnal jelentkezünk majd.
4 hozzászólás

Starjumper

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Főleg mivel a keresztvas által bezárt szög kisebb mint 180 fok és ez ezüstkardra enged következtetni.

Már ha követik a játékok mögé felépített design-t. A Játékokban, emlékeim szerint az acélkardok 180 fokos keresztvassal voltak szerelve míg az ezüstkardok ennél kisebb gyakran még 120 foknál is kisebb nyilazással.
Emberbe nem kell több sebzés ha tövig döföd bele a kardot, de a bestiákba a keresztvas hegyei plusz sebesülést okozhatnak(ezüst voltuk miatt), Ezért a nyilazás. (szerintem)

De ha nem is ezüstkard, ez egy jó 70 cm-es penge a tövénél 8cm-es penge szélességgel mégis mekkora legyen egy egykezes kard?

Nem Anduril nem egykezes kard volt. Nem Legolasnak nem kardjai voltak hanem szablyái.. És nem Havas John kardja sem egykezes kard volt..

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kellett volna neki egy baszott nagy fejsze inkább!

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon kiváncsi leszek rá de tényleg hogy mit hoztak ki ebből a világból.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Elég kicsi.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljarDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profilja adambalonyi profilja