Alaposan felgyorsítja a töltési időket az Xbox One X-hez mérten is az Xbox Series X

2020. szeptember 29.
1.8091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a kurrens generációt még a HDD-k uralták, az újgenerációban azonban SSD meghajtók kerülhetnek a konzolok belsejébe, várható volt, hogy több tekintetben is jelentős gyorsulás várható, így az adatmásolás mellett például a játékok betöltésében.

Hogy ez mégis milyen drasztikus változás lesz, azt most Tom Warren, a The Verge munkatársa bizonyította be, akinek sikerült egy hetet eltöltenie az Xbox Series X tesztelésével, és ennek során ránézett a töltési időkre, miközben megdöbbentő eltérést talált az Xbox One X-hez viszonyítva.

Példának okáért a Red Dead Redemption 2 a korábbi 1 perc 35 másodperces töltési idejét 52 másodpercre csökkentette a konzol, és míg a Destiny 2 közel 2 percét 43 másodpercre, addig a Warframe másfél percét is 25 másodpercre.

Persze lesznek kirívó esetek is, mint amilyen a The Outer Worlds, mely alig 6 másodperc alatt tölt majd be az indítás után - Xbox One X-en ez 27 másodperc -, de a Call of Duty Warzone-nak sem kell több 16 másodpercnél, noha itt csekély a javulás, hiszen a jelenlegi generációban is csak 21 másodpercet vesz igénybe ez a folyamat.
4 hozzászólás

totyak

3 éve, 9 hónapja és 16 napja

Tudom, hogy ez most xbox, de akkor várhatóan ez lesz PS-en is. Mondjuk őszintén szólva engem nem nagyon zavarnak most sem a töltési idők, addig ki lehet menni mosdóba, vagy elmajszolni egy csokit röhögő smiley

válasz erre

marco

3 éve, 9 hónapja és 16 napja

petrovicsz írta:
Ezt hányszor fogjátok még elmondani? röhögő smiley
Itt konkrét mérési adatok vannak, ilyenről nem írtunk még eddig. És hogy választ is kapj: ahányszor hír értékűnek gondoljuk az információt. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 9 hónapja és 16 napja

Illik neki.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 9 hónapja és 16 napja

Ezt hányszor fogjátok még elmondani? röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja