Alaplapra szerelhető Vista-gyorsító ReadyBoost-stick

2007. április 10.
3.2531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Egy japán cég olyan a Vista ReadyBoost-funkciót támogató flash-tárolót mutatott be, amelyet nem egy külső USB-portra, hanem az alaplapra kell csatlakoztatni.

Az InnoDisk nevű gyártó azon felhasználóréteget akarja megcélozni legújabb termékével, akik szeretnék használni a Windows Vista ReadyBoost szolgáltatását, azonban nem szívesen foglalnának el feleslegesen egy USB-interfészt. Az InnoDisk flash tárolóját tehát nem egy külső, hanem azon az alaplapon található USB-portba kell dugni, amely általában arra szolgál, hogy a felhasználók ide csatlakoztassák a számítógépház elülső részében elhelyezett kiegészítő USB-interfészeket, azonban ez sokszor mégis kihasználatlanul marad.

Az eszköz teljesítménye ugyan nem nevezhető kiemelkedőnek, ám a Microsoft által meghatározott ReadyBoost követelményeknek megfelel. A gyártó adatai szerint a flash-tároló használata által 18-26%-os teljesítménynövekedést lehet elérni.

A ReadyBoost Memory névre keresztelt terméket Japánban már meg is vásárolhatják az érdeklődők, a 2 GB-s modell átszámolva 3000 forintba kerül.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profilja