Alaplappal bővül az ASUS Strix család

2016. május 11.
2.4111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS Strix család még igen fiatal, ám ennek ellenére az elmúlt években egyre több szegmensben bukkant fel ez a márkanév és egyre több "baglyos" termékkel találkozhattunk a hazai boltok polcain.

Nemrég egy új szegmensbe léptek be, méghozzá a Republic of Gamers szárnyai alatt, hiszen megérkezett az első ASUS ROG Strix alaplap. A gyártó nem aprózta el és rögtön a legfelsőbb szegmenst célozta meg az ASUS ROG Strix X99-es modellel, hiszen az X99-es Intel chipkészletre épülő újdonság LGA 2011-3-as foglalattal rendelkező Intel Core processzorokat támogatja.

Az ATX méretű megoldás akár 128GB DDR4-es modult is elbír, a hangulatot pedig a beépített RGB-LED világítás hozza meg, mely a gyártó szoftverével konfigurálható, illetve újabb LED-csíkokkal ki is egészíthető. Természetesen rengeteg USB 3.0 és néhány USB 3.1 csatlakozót, valamint saját fejlesztésű SupremeFX és Sonic Radar II technológiát. Az árazásról és a megjelenés dátumáról nem esett szó.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 15 napja

Ez már nagyon komoly alaplap.
De tutira hogy kegyetlen lesz az ára az én pénztárcámhoz mérten.

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 15 napja

Biztos, hogy ez egy top alaplap, de én úgy vagyok vele, hogy nekem egy középkategóriás is bőven megteszi. Lehessen még fejleszteni kicsit, ha úgy alakul, tegye a dolgát és annyi nekem elég.

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 7 hónapja és 15 napja

Ez a beépített led nagyon menő! mosolygó smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 15 napja

Ehhez jól menne Strix kari . mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja