Alaplap négy GPU-val és kétmagos Intel CPU-val

2005. november 15.
2.2381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A világ egyik legnagyobb alaplapgyártója, a Gigabyte kibocsátotta a GA-8N-SLI Quad Royal alaplapot.

Az új alaplap jellemzői: négy PCI Express X16 bővítő-hely és maximum 8 monitor támogatása. Az új alaplapra épülő számítógépekhez maximum 8 monitor csatlakoztatható egyszerre. Ez a világ első SLI technológiát használó alaplapja. A négy PCI Express X16 csatlakozóba négy nagy teljesítményű NVIDIA grafikus kártya dugaszolható. Az alaplapot az NVIDIA nForce 4 SLI lapkakészlet köré építették, amely páratlan teljesítményt és méretezhetőséget kínál.

A Gigabyte GA-8N-SLI Quad Royal alaplap támogatja a Pentium 4 és Pentium D LGA775 processzorokat valamint az 1066/800/533MHz.es frontoldali buszt, és négy 240 érintkezős DIMM csatlakozót, maximum 8GB DDR2 memóriát, négy SATA 3Gb/s RAID kaput (RAID 0, 1, 0+1 ls funkciókkal), IDE kaput (tároló bővítésekhez), valamint USB 2.0 és IEEE1394 kapukat (nagy sebességű periféria és multimédia eszközök csatlakoztatásához) tartalmaz.

Az alaplapra két PCI-E Gigabit LAN csatornát is integráltak, amelyek nagy sebességű adatátvitelt biztosítanak a hálózaton keresztül. Az alaplap, illetve a sok hő termelő komponensek – GPU-k CPU-k - hatásos hűtéséről maximum hét ventilátor gondoskodik.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Ki hitte volna h a Gigabyte rakta össze ezt a lapot, még most is megállná a helyét ha minden slot tele lenne röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja