Alan Wake: Az előzmények

2010. április 30.
2.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hír mindazok számára akik tűkön ülve várják már május 14.-ét, amikor is végre valahára a Microsoft jóvoltából a hazai üzletek polcaira kerül a Remedy Games hat éve készülő produktuma az Alan Wake.

Hogy addig se csak tétlen várakozással teljenek napjaink a kiadó megörvendeztetett minket pár rövid filmmel, egészen pontosan hat epizóddal, amelyek segítségével a főhős életének fontosabb mozzanataiba, előzményeibe nyerhetünk bepillantást, és emellett jobban megismerhetjük a történetnek helyszínéül szolgáló kisváros Bright Falls lakóinak mindennapos életét. A mini széria jelenleg a második részénél tart, és tervek szerint a szoftver kiadásáig minden egyes kisfilmet megtekinthetünk majd ingyenes a brightfalls.com honlapon.

Bright Falls tipikus amerikai kisváros ahol mindenki ismer mindenkit, és nincs olyan fontosabb esemény amiről ne lehetne a helyi lakosok kedvenc éttermében információkat szerezni. A rövidfilmek atmoszférája sejtelmes helyenként már-már nyomasztó, szinten tapintani lehet a folyamatos feszültséget, amit még tovább fokoznak a hanghatások, és a mindent magába olvasztó sötétség.

A minisorozat részeit a hivatalos weboldalon lehet megtekinteni:

Alan Wake előzetese


Alan Wake: Az előzmények - 2. kép



Alan Wake: Az előzmények - 3. kép



Alan Wake: Az előzmények - 4. kép

Alan Wake.'>
nincs még hozzászólás

Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaManiac profiljamarco profilja