Alanah Pearce a következő internetes celeb, aki bekerült a Cyberpunk 2077-be

2020. szeptember 18.
67.8621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon jól tudja a CD Projekt RED, hogy miként kell sok embert elérnie a Cyberpunk 2077-tel, hiszen kiderült, hogy hírességek mellett internetes celebek, Youtuberek is bekerülhetnek a játékba, akik ezzel igazán komoly hírverést keltenek neki a megjelenés előtt.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, mint Alanah Pearce esete, aki közel 500 ezer feliratkozóval rendelkezik a Youtube-on, és a minap egy külön videót szentelt annak, hogy bemutassa: ő is helyet kapott a játékban, így nem Jesse Cox lett az egyetlen Youtuber, akit ez a megtiszteltetés ért.

Pearce elárulta, hogy nemcsak küllemét, hangját is odaadta karakterének, aki kibernetikus karokkal és minden téren színes megjelenéssel rendelkezik majd az alkotásban, egyelőre azonban arról még nem közölt részleteket, hogy milyen feladatot szántak neki a fejlesztők a Cyberpunk 2077 keretein belül.

Nézd nagyban ezt a videót!



Cyberpunk 2077-tel, hiszen kiderült, hogy hírességek mellett internetes celebek, Youtuberek is bekerülhetnek a játékba, akik ezzel igazán komoly hírverést keltenek neki a megjelenés előtt.'>
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nem ismerem a hölgyet, de amennyit így ebből a videóból le lehet szűrni, hogy egészen értelmesnek tűnik és nem is néz ki rosszul (az arca biztosan szép). Ha ez kell a jó reklámhoz, felőlem tegyenek be ilyen emberkéket a játékba, engem nem zavar.

válasz erre

VaPe

3 éve, 9 hónapja és 27 napja

Mekkora baromság ilyenekkel kitömni egy játékot. Tiszta szégyen.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nagyon tolják a marketinget. Bár teljesen felesleges már.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja