Februárra várható az Alan Wake‘s American Nightmare

2012. január 11.
1.5911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az asztalos vértezetben feszítő Alan Wakeről már csaknem mindent tudunk - örvendeteset és kevésbé örvendeteset egyaránt -, ám hogy az ezermester legújabb, letölthető lidércnyomása mikor veszi kezdetét, arról ezidáig csak sejtéseink lehettek.

A Microsoft bejelentette, hogy az Alan Wake's American Nightmare a következő hónap közepe táján csatlakozik az Xbox LIVE Arcade áruseregéhez.

A Digita Spy jelentése szerint a Microsoft nemrégiben szerét ejtette az Alan Wake's Nightmare dátumának beharangozására. Eszerint a Remedy Entertainment letölthető üdvöskéje február 15-től lesz elérhető az Xbox LIVE-on, méghozzá az úgynevezett 2012 Xbox LIVE House Party promóciós eseményének keretén belül.

Egyébként az ezt követő szerdai napokon három további nagyszabású cím is felüti majd a fejét szép sorjában: először az I Am Alive 22-én, majd a Nexiuz 29-én, végül pedig a Warp március 7-én.
Alan Wakeről már csaknem mindent tudunk - örvendeteset és kevésbé örvendeteset egyaránt -, ám hogy az ezermester legújabb, letölthető lidércnyomása mikor veszi kezdetét, arról ezidáig csak sejtéseink lehettek.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

Kíváncsi vagyok, valóban kijön-e időben...wtf smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

Na akkor vennem kell pontokat...

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaGargameth profiljaBotyi profilja