Jelentés: Az "Alan Wake 2" valójában az Alan Wake‘s Night Springs

2011. november 04.
2.3641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
"...igen, Wake jön!" - amióta elhangoztak Oskari Hakkinen eme szavai, azóta kétség sem fér hozzá, hogy valóban mocorog valami odalent a mélyben.

Persze, a franchise főnöke abba is beavatott minket, hogy Alan Wake nem folytatás, még kevésbé DLC formájában tér vissza. Intuícióink ekkor azt sugallták nekünk, hogy talán a játékból ismert "Night Springs" TV-sorozat ad lovat a következő cím alá. Nos, egy nemrégiben felbukkant kép eme gyanúnkat igyekszik alátámasztani.

Amiről eddig "Alan Wake 2"-ként beszélgettünk rajongó kollégáinkkal, az nagy valószínűséggel "Alan Wake's Night Springs" címen látja majd meg a napvilágot - erre mutat rá az XBLAfans exkluzív screenshotja, amelyen az állítólagos játék főmenüje látható.

Okari Hakkinen korábban - reményeink ellenére - úgy fogalmazott, "ez az új Wake nem Alan Wake 2 lesz. Nem is egy DLC.". A történet akkor vett érdekes fordulatot, amikor a Microsoft is szót kért a majdani játék ügyében, s azt mondta: ők bizony nem tudnak arról, hogy szabad kezet adtak volna a Remedy-nek egy új Alan Wake-re. A Remedy ennek ellenére nemrégiben konfirmálta az új, XBLA-ekluzív Alan Wake címet.

Már nem kell sokáig a misztikus homályban tapogatóznunk, ugyanis a játékról a következő hónapban megrendezésre kerülő Video Game Awards-on készülnek lerántani a leplet.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 20 napja

fú nekem meg nagyon bejött

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 20 napja

Már az első AW sem tetszett. Szép grafika, érdekes hangok, de rohadt könnyű játék.szomorú smiley Egy horrorgame legyen már nehezebb!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 20 napja

Na erre most már igazán kíváncsi vagyokmosolygó smiley

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja