Alan Wake: már a Quantum Break előtt készült a folytatás, de nem volt elég jó!

2016. február 02.
3.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő híreket osztott meg velünk az Alan Wake folytatásáról Sam Lake, a Remedy kreatív igazgatója egy párizsi előadáson, ahol emberünk azt mondta, hogy amint megjelent az Alan Wake, ők rögtön nekiláttak a folytatás elkészítésének.

Sam szerint keresték a megfelelő partnert és a megfelelő koncepciót, készültek prototípusok, demók, nagyon sokat agyaltak is azon, hogy miként lehetne egy kis extrát belevinni a második részbe, de mai szemmel az igazgató úgy véli, hogy ez akkor még nem sikerült, éppen ezért tartja szerencsésnek, hogy jött a Microsoft, és ezzel együtt a Quantum Break ötlete.

Az Alan Wake 2 első tervei ugyanis szerinte nem voltak túl jók, mert nagyon az első részre építettek volna fel mindent, ami Sam elmondása alapján nagy gond lett volna, most azonban, hogy a Quantum Break egy kicsit elvonta a figyelmüket, sokkal jött ötleteik születtek a második felvonás kapcsán, ami a háttérben már gőzerővel készülődhet.
6 hozzászólás

totyak

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Eddig is lehetett tudni, hogy nekiálltak a második epizódnak, gameplay jeleneteket is lehetett látni belőle. Én azért várom, mert nagyon szerettem az első részt. Jött a Microsoft, meg a Quantum Break? Pont a Microsoft volt, aki miatt olyan keservesen jelent meg pc-re az AW, nem kellett neki nagyon jönnie, ott ücsörögtek a Remedy ajtaja előtt és arra vártak mikor csaphatnak le megint valami jó címre. Remélem igazak a hírek és tényleg jön pc-re is, ha már a Micro mindig hangoztatja mennyire nyitni fog a pc felé.

válasz erre

kpal

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Na erre is várunk vagy 10 évet.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Akkor mégis csak lesz folytatás.
Eddig meg úgy volt hogy nem lesz folytatása.

válasz erre

1000feri

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Lehet jobb lesz mint az 1

válasz erre

Brutal Terror

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Na ilyet sem sokszor hallani, amikor beismerik még időben hogy valami ****.

válasz erre

Imperator

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Mondjuk az alapjáték se volt szerrintem olyan hűdenagy eresztés, a történet volt érdekes, a játékmenete nagyon repetitív volt. Azért a folytatásra kiváncsi lennék.

válasz erre
Alan Wake
5.900 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljagery1113 profilja