Alacsony profilú GeForce GT 640 az MSI kínálatában

2012. november 08.
2.1961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a tegnapi napon bejelentette, hogy ezúttal egy friss fejlesztésű grafikus vezérlővel bővítette ki a termékpalettáját.

A most bemutatkozó videokártya az nVidia GeForce GT 640-es modelljére épül, a boltok polcaira pedig MSI GeForce GT 640 típusjelzéssel fog megérkezni. Az újdonság különlegessége, hogy egy egyedi tervezésű, alacsony profilú nyomtatott áramkörrel gördült le a gyártósorról, így ideális választást jelenthet a HTPC (Home Theater PC) rendszerek tulajdonosainak.

A megfelelően alacsony üzemi hőfokot egy szintén saját fejlesztésű, kisméretű aktív hűtés biztosítja. Az alacsony profilú MSI GeForce GT 640 természetesen a 28 nanométeres gyártástechnológiával született GK107-es grafikus feldolgozóval van építve, ami 384 darab aktív CUDA magot vonultat fel, a 128 bites memóriainterfészen keresztül pedig 2048 MB DDR3-as VRAM csatlakozik hozzá. A gyorsító Kepler GPU-ja az nVidia által előírt 900 MHz-es sebességre lett behangolva, a fent említett 128 bites DDR3 memóriarendszer pedig az 1792 MHz-es effektív frekvencián végzi feladatait.

A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen felsorakozó egy hagyományos D-Sub VGA, egy HDMI és egy Dual-Link DVI videokimenet kínál csatlakozási lehetőséget. A DirectX 11-re felkészített videokártya persze rendelkezik az nVidia Adaptive V-Sync és FXAA technológiájával is. Az új MSI GeForce GT 640 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre sajnos nem érkezett információ, de egyes források szerint az árcéduláján 90 dollár körüli összeg lesz feltüntetve.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 24 napja

Ezek az alacsony profilú kártyák kifejezettek előnyösök azoknak, akiknek kicsi a gépházuk. Ha meg még egy slotos, az a legjobb szerintem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profiljaGargameth profiljamarco profilja