Alacsony fogyasztással érkezik a HIS új Radeonja

2016. március 10.
3.7111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HIS, vagy rendes nevén Hightech Information System itthon nem túl népszerű márka, ugyanakkor remek kapcsolatot ápolnak az AMD-vel és a különlegesebb modelleket sem vetik meg.

Legújabb grafikus kártyájuk azok számára jelent remek megoldást, akik nem szeretnék teljesen feláldozni a teljesítményt az alacsony fogyasztásért cserébe. A HIS R7 360 Green iCooler OC ugyanis egy 2GB GDDR5 memóriával szerelt AMD Radeon R7 360-as kártya, így van benne erő.

A fogyasztás csökkentése papíron igen jól sikerült, hiszen a gyári 100W helyett a HIS papírjain már csak 50W szerepel. A 100 eurós ajánlott ár tartalmaz még némi gyári OC-t is, hiszen 1050MHz helyett 1070MHz-en fut a kártya, mely egyébként minden energiát a PCIe csatlakozóján keresztül vesz fel.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 9 hónapja

Lehet, hogy pont azért tud alacsonyabb fogyasztással működni, mert csak az alaplap táplálja. Nekem tetszik ez a megoldás egyébként. Már sok egy kicsit, amikor egy vga-ba két hatos csatlakozót kell tolni, hogy működjön.

válasz erre

kpal

8 éve, 9 hónapja

Ez biztos Nvidia tápkábel nélküli 950 ellen akarják.

válasz erre

Bvektor

8 éve, 9 hónapja

Te jó ég mi ez röhögő smiley
Hightech Information System? Ilyen semmitmondó névvel nem csodálom hogy nem hódít, világít róla, hogy kínai (és jé tényleg).
Azt meg nem tudom hogy csinálják, hogy fele annyit fogyaszt mégis OC, bár az a 20MHz(2%) annyira semmi. Inkább az iGP mint ez.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja