Aktuális UK best seller-ek: Tarolt a Wii Fit

2008. április 29.
2.5671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Shigeru Miyamoto álmai kezdenek testet ölteni és a Wii Fit egy hatalmas premierrel lesöpörte versenytárait a porondról az Egyesült Királyságban.

Szigetlakóink olyan szinten és létszámmal vetették magukat a testmozgató produktumra, hogy minden idők egyik leggyorsabban fogyó játéka lett a megjelenés hetében, olyan címek sikereivel versenybe szállva mint a Grand Theft Auto, a Halo és a Gran Turismo. Nem nehéz kitalálni, hogy rögtön az élen nyitott.

A korábbi büszke aranyérmesünk szintén a Nintendo egyik nagy reménysége a Mario Kart Wii volt, aki ezúttal csak az ezüst pozícióig tudott felkúszni. A Wii Fit elsöprő premierje trónfosztotta az olasz csőszerelőt és játékbéli versenytársait. A dobogó harmadik helyén egy régi notórius visszatérőt köszönthetünk a Mario & Sonic At The Olympic Games személyében, aki képtelen megválni a magaslatoktól. A Gran Turismo 5 Prologue lecsusszant a dobogóról, így a negyedik helyre parkolta magát a múlt héten.

A Sega Superstars Tennis a hetedik helyen vert tanyát, amelyet a Call Of Duty 4: Modern Warfare előz meg a sorban, a maga hatodik helyezésével. A Pro Evolution Soccer 2008 az ötödik helyen végzett, nem nagyon törekszik ennél magasabbra jutni, vagy inkább a vásárlók nem törekednek a kosarakba pakolni. Íme a legfrissebb eladási adatok alapján összeállított UK Top 10 a Chart Track jóvoltából.

01. Wii Fit
02. Mario Kart Wii
03. Mario & Sonic at the Olympic Games
04. Gran Turismo 5: Prologue
05. Pro Evolution Soccer 2008
06. Call of Duty 4: Modern Warfare
07. Sega Superstars Tennis
08. Dr. Kawashima's Brain Training
09. UEFA Euro 2008 Austria-Switzerland
10. Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

A Wii elsősorban a mozgásunkra helyezi a játékélményt, nem csoda a Wii fit sikeressége mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja