Aktuális UK best seller-ek: A tizenegy kevés volt

2009. április 20.
1.7411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Behúzhatjuk az újabb strigulát, ismét Wii Fit diadallal zárult a múlt heti vegyes szoftvereladási lista az Egyesült Királyságban.

Immáron tizenkettedik alkalommal végzett az élen a Nintendo fitness őrülete, ami újabb rekordot is jelent, megdöntötte a saját csúcsát a briteknél, amelyet az ezt megelőző heti, tizenegyedik éllovasságával vívott ki magának. A The Godfather II-n kívül más újonnan megjelenő szoftver nem is volt, az Electronic Arts második maffia története így ezüst éremmel lett beljebb.

Harmadik helyen csúszott át a célvonalon a FIFA 09, a vásárlók pár hete ismét felcsípték a szintén Electronic Arts-os produktumot és azóta újra magasan tartják az összesített listán. Továbbra is kitart a Mario és Sonic első közös olimpiája, ősszel jön a második, téli kiadás, addig feltehetően még jó pár ezer darabot passzolnak el a szigetországban, majd jöhet a fagyos szél, a hó, meg a jég, zordabb környezetbe helyezzük a nagy küzdelmet. A Resident Evil 5 stílszerűen az ötödik a sorban, csúszóban lefelé a Capcom erősre, de nem elsöprőre sikredett survival horror alkotása. A játék március tizenharmadikán jelent meg Európában, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon, lassan de biztosan csillapodni kezd a vásárlók érdeklődése. A Mario Kart Wii és a Wii Play szintén az első tízben szerepelnek..., ismét.

1: WII FIT
2: THE GODFATHER II
3: FIFA 09
4: MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES
5: RESIDENT EVIL 5
6: PROFESSOR LAYTON AND THE CURIOUS VILLAGE
7: MARIO KART WII
8: WII PLAY
9: CALL OF DUTY: WORLD AT WAR
10: CARNIVAL: FUNFAIR GAMES
11: GUITAR HERO: WORLD TOUR
12: STREET FIGHTER IV
13: CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE
14: DR KAWASHIMA'S BRAIN TRAINING
15: RAYMAN RAVING RABBIDS TV PARTY
16: WHEELMAN
17: BEN 10: ALIEN FORCE
18: LEGO INDIANA JONES: ORIGINAL ADVENTURES
19: GRAND THEFT AUTO IV
20: MONSTERS VS ALIENS
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaMonyo profiljagery1113 profiljaManiac profilja