Aktuális PC megjelenések: Ünnepi holt időszak

2008. december 08.
1.7741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Karácsonyig ugyan még van két hét, de az ilyenkor szokásosnak nevezhető holt időszak már most érződik.

Persze ez természetes, hiszen lassan megkezdődik mindenkinél a nagy pihenés időszaka, ahol az ember kiértékelheti az elmúlt évet, hogy mit is tett le az asztalra. Nekünk elég lesz az is most, hogy mivel játszottunk az elmúlt esztendőben, aminek a legkiemelkedőbb pontja kétség kívül a tavaszi és a nemrég lezajlott őszi időszak volt. A mostani lista elég kurtácska, hiszen, mint mondottam érződik már az ünnepek szele, de három kiváló játék még így is be van tárazva.

December 12: Rise Of The Argonauts
December 12: Prince Of Persia
December 12: Brain Training For Dummies

Mint látjuk, most pénteken lezajlik a három játék polcokra szállingózása, így utána egy vagy két hét erejéig mi is szabadságra küldjük a megjelenési rovatot, de természetesen nem örökre, hiszen még december végén biztosan találkozni fogunk. Mondom ezt azért, mert az eddig januárra betervezett játékok felhozatala finoman szólva is kielégítő, az áttekintés pedig kihagyhatatlan lesz.

Múlt héten ugye megérkezett hozzánk több jobb alkotás mellett a hihetetlenül várt GTA 4 is, ami körülbelül ugyanakkora bukás is volt, hiszen a fejlesztők valamit nagyon rosszul raktak össze, de reméljük hamarosan minden hiba javításra kerül, hogy a fa alatt méltó helyet foglalhasson el és ne úgy emlékezünk rá, mint a 2008-as év bukása.

A nemes ünnepig két fontosabb játék vár megvásárlásra a lista szerint, minimum kétszer már bemutattuk őket és elég nagy valószínűséggel mindenki tudja is miről van szó, tehát külön nem térnék ki rájuk. A rovat most egy kicsit visszavonul, de még ebben a hónapban találkozunk egy teljesen szűz, januári listával, hogy belevessük magunkat 2009-be, ami rengeteg izgalmat fog tartogatni...
1 hozzászólás

Raiden

12 éve, 10 hónapja és 26 napja

Tömör mégis tartalmas az ilyet szeretem.A Gta-4 szerintem jövőre borítékolta a legnagyobb bukás címet, a rajongók körében biztos.Vannak olyan hibák,amiket egy bizonyos szint felett már nem lehet elkövetni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt